Csoportoknak

Gál Tibor Pincészet EgerBORBEMUTATÓK, BORVACSORÁK (már 8 főtöl)

A Gál Tibor Pincészetben lehetőség nyílik borkóstolók, borvacsorák lebonyolítására is. A pincészet látogatása minden esetben magában foglalja a látványpince és az interaktív Bikavér Múzeum megtekintését.

Vendégeink összefoglaló élményt kapnak a Gál Tibor Pincészet jelen és régebbi évjáratos borainak kóstolásából, igény szerint, irányított borkóstoló során. Emellé előre egyeztetve párosítjuk degusztációs ételsorainkat.

KONFERENCIA:

Cégek számára külön termünkben lehetővé tesszük konferenciák, meetingek, workshop-ok lebonyolítását, biztosítva számukra a megfelelő technikai hátteret (pl.: kivetítő, emelvény, pulpitus,tábla,flipchart, mikrofon, internet), illetve italokat és ételeket, hogy a döntéshozóknak a fontos kérdések megvitatásán kívül másra már ne legyen gondjuk.

A fenti helységben 30 főt, a lenti helyiségben 80 főt tudunk fogadni, az alábbi módon:

Hol? Fent Lent *a kóstoló helységben és vendégtérben együtt véve
széksoros elrendezés 25 50
állófogadás 30 100
ültetett gálavacsora 20 70

RENDEZVÉNYEK:

A Fúzióban lehetőség nyílik nagyobb, akár 100 fős csoportok fogadására is, igény szerint vacsorával, irányított, szakmai borkóstolóval.

Továbbá:

  • Csapatépítésre http://www.galtibor.hu/fuzio-borbar/csapatepites.html
  • Szakmai kóstolókra,
  • Helyi rendezvények,
  • Fórumokra,
  • Év végi presztízs rendezvények lebonyolítására

STÁB:

Csapatunk több magabiztos háttérrel rendelkező egyénisége mellett, feltörekvő, kreatív, lelkes, vagány fiatalok is szerepet kapnak, akik valódi élményt biztosítanak, angol, német, olasz, nyelven.

Ügyvezető / borász:
Gál Tibor - magabiztosság, kreativitás, vagányság

Háziasszony / csoportfogadás:
Gál Veronika 

Üzletvezető / Logisztika:
Hubai Márton

Chef:
Szeredi Tamás 

Sommelier:
Papp Karolina 

Sommelier:
Marosfalvi Gábor

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.