Pünkösdi hétvége 05.19.

pünkösd Szuper borokkal, folyamatos körbevezetéssel és nyitott konyhával várjuk kedves vendégeinket! Hosszított nyitva tartással Vasárnap is!

Bővebben: Pünkösdi hétvége 05.19.

Fúzio Szerda 05.16

fuzioszerdaNyár előtti utolsó Fúzió Szerda kerül megrendezésre, melyen Rosé borokat fogunk kóstolni a nagyvilágból. Chile, Argentina, Provance, Szilágyság, Magyarország, most is a Bortársaság jóvoltából Komoróczki Anna lesz a háziasszonyunk. 

Bővebben: Fúzio Szerda 05.16

Fúzió Chill Out 05.12.

fuzio chill outHarmadik alkalommal jövünk állandó Dj estünkkel, ahova most is kedvenc fellépőnkkel Dj Funk Gears-sel jövünk!

Zene, Bor, Chill Out! 

Bővebben: Fúzió Chill Out 05.12.

Hello nyár borkóstoló

hellonyarHello nyár! A Gál Tibor Pincészet és a Magyar Turisztikai Ügynökség közös kampánya révén, május 15-től minden kedves betérőt várunk sok szeretettel borkóstolóra és pincejárásra minden nyitvatartási napunkon 17:00-tól.

Bővebben: Hello nyár borkóstoló

Fúzió Szerda 04.25.

fuzio szerdaTestes fehéreket kóstolunk most. Zöldveltellini, Rajnai Rizling, Chablis, Viognier. Szépen körbejárjuk most is a fehér bor témát, ahogy azt illik.  

Bővebben: Fúzió Szerda 04.25.

Fúzió Chill Out 04.12.

chilloutÚjabb hónap, újabb Fuzio Chill Out, ahol jó borok társaságában kicsit ellazulhatunk. Dj Funk Gears most s elröpít minket egy kicsit egy távoli világ, imeretlen tájaira a zene által!

Bővebben: Fúzió Chill Out 04.12.

Fúzió Húsvét 03.31.-

husvetmarcCsaládias, meghitt hangulatban, színesen, jó borokkal ünnepeljük a Húsvéti Ünnepeket is a Pincészetünkben. Várjuk szeretettel azokat, akik Egerbe látogatnak és szeretnének könnyed hangulatban egy örömteli borkóstolón részt venni. 

Bővebben: Fúzió Húsvét 03.31.-

Fúzió Szerda 03.28.

fuzio szerdaHogyan lehet egy könnyű fehérbornál megállapítani legegyszerűbben, hogy melyik országból kóstoljuk?Milyenek a primőr ízek? Vajon az Egri Csillag hogyan szerepel a sorban? 

Bővebben: Fúzió Szerda 03.28.

Fúzió Chill Out 03.17.

fuziochilloutA Gál Tibor Tavasz keretein belül tervezünk Fúzió Chill Out programot. Vendégünk Dj Funky Gears, aki már zenélt nálunk. Stílusa a funky, a soul és a jazz ötvözete, és mi ezt nagyon szeretjük. 

Bővebben: Fúzió Chill Out 03.17.

Gál Tibor Tavasz 03.15-18.

gal tibor tavasz tavaszSzeretnénk a 25 éves születésnapunkat egy éven keresztül ünnepelni, négy hosszú hétvégével bemutatni a Gál Tibor életérzést, hangulatot, borokat, ízeket, amikben hiszünk.
Első ilyen hétvégénkre Március harmadik hétvégéjén kerül sor.

Bővebben: Gál Tibor Tavasz 03.15-18.

Fúzió Szerda 02.28.


fuzioszedramarciusAzok a szép nagy vörösek! Februárban mindig szép, nagy vörösborra vágyom, de vajon mitől nagy egy bor? 
Vajon melyik borvidékről lehet a legkomolyabb vörösborokat elkészíteni?

Bővebben: Fúzió Szerda 02.28.

Fúzió Chill Out 02.10

fuziochilloutEl sem hisszük, hogy már 2018 februárja van! Úgy pörögnek az évek a pincészetben, hogy gyakran csak kapkodjuk a fejünket.

Bővebben: Fúzió Chill Out 02.10

Vince nap 01.19.

Vince napA termőfölddel szoros kapcsolatban élő ember számára mindig meghatározó volt a természet iránymutatása. Ilyen tudás kötődik a Vince-naphoz is.

Bővebben: Vince nap 01.19.

Fúzió Szerda Buborékok a Föld körül 12.27.

Fúzio szerdaAhogy a december Karácsony nélkül, ahogy az ünnepi asztal buborékok nélkül, olyan üres lenne a mi decemberünk is pezsgő kóstoló nélkül.Idén is megtartjuk a szokásos decemberi pezsgő kóstolónkat.

Bővebben: Fúzió Szerda Buborékok a Föld körül 12.27.

Pohárral Egerben- Csodás ünnepi túra

xmasSosem lehet igazán betelni a karácsonyi programokkal, rajongunk a díszítésekért, az illatokért, az ízekért és a hangulatért! December 17-én, advent harmadik vasárnapján szeretnénk idén utoljára végigsétálni Veletek a belvárosban, forralt borral a kezünkben. 

Bővebben: Pohárral Egerben- Csodás ünnepi túra

Egy éves a Bizlounge 12.13.

bizlounge1 éves a BizLounge!
Születésnapunk alkalmából meglepetéssel is készülünk tagjaink számára, de nem csak ezért érdemes ellátogatni az év utolsó klubestjére. Szeretettel meghívjuk Önt a​ következő BizLounge estre, pódiumbeszélgetésre, borkóstolóra és kötetlen networkingre! ​

Bővebben: Egy éves a Bizlounge 12.13.

Liba napi borvacsora 11.10.

libacacsiNovember 10-én családias borvacsorára készülünk. Szeretnénk egy asztalhoz ülni vendégeinkkel, és elmesélni az elmúlt évek sikereit, történéseit, szeretnénk bemutatni általunk legkedveltebb borokat.

Bővebben: Liba napi borvacsora 11.10.

Fúzió Szerda 11.15.

fuzioszerdaFolytatódik Fúzió Szerda sorozatunk Október végétől. Ebben az évben a Gál Tibor Pincészet borait külföldi borok világában szeretnénk elhelyezni. Külön fajtákra, házasításokra kihegyezve. 

Bővebben: Fúzió Szerda 11.15.

Bor&BizLounge 10.18.

bizloungeBor& BizLounge​​ -​ az egri üzleti klub, ahol a kapcsolat érték.
Egy olyan egri közéleti fórum, ahol egy pohár bor mellett, különleges beszélgetőpartnerekre akad az ember. 

Bővebben: Bor&BizLounge 10.18.

Őszi borkóstolók

kóstoló helyiségŐszi időszakunkban szeretettel várjuk kedves a bort kedvelő csapatokat, baráti közösségeket és céges csoportokat a Gál Tibor Pincészet Fúzióban. 

Bővebben: Őszi borkóstolók

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.