Liba & Bor Vacsora 11.10.

 

Idén is megszervezzük a libahetünket, amit most egy csodás borvacsorával nyitunk.

A borokat természetesen Tibor prezentálja, a hozzá illő kiváló ételeket, pedig Szeredi Tamás chef készíti. 

 

liba

A menü:

Libaterpertő/Libazsír, Liba rilette - Welcome falatok

Libamáj kaláccsal must zselével

Gersli kása libamellel

Konfitált libacomb párolt káposztakrémmel sütötökkel

Cékla mousse

 Borsor:

Welcome Pinot Noir pezsgő 2013

kései Viognier 2015

Kadarka 2015

Pinot Noir 2014

Bikavér Superior 2013

Syrah 2013

A vacsora ára: 10 500 Ft/fő

A vacsorába beletartozik : pincelátogatás , múzeum megtekintése +élő zene

Asztalfoglalás: 20 852 5002

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Várjuk minden kedves érdeklődőt!