Síkhegy vacsora

sikhegyA Gál Tibor Pincészet már régóta hisz a Síkhegy dűlő adottságaiban. Közel 25 éves munkánk során sosem vontuk kérdőre ennek dűlőnek az értékét és a képességét. Tökéletes fekvése, talajadottsága és klímája lehetővé teszi az igazán elegáns borok készítését erről a területről.

 

sikhegy

Egyre jobban hiszünk a síkhegyi válogatásokban. Az elmúlt években folyamatosan figyeltük az itteni telepítéseket, fajtákat és a dűlős borokat.

id. Gál Tibor és munkáját követve fia is nagyon hisz a tematikus borokban és rendezvényekben egyaránt. Idén először a Síkhegy dűlő kapcsán hívtuk össze azokat a termelőket, akiknek itt van telepítésük. Célunk, hogy más borászok, borászatok szemszögéből is lássuk ennek a dűlőnek az adottságait, kihívásait, legsajtosabb karaktereit és egyérteműen megfogalmazzuk a jellemzőit.

Kíváncsian várjuk a Július 4-én megtartott szabad ég alatti vacsoránk eredményét és az abból származó konklúziót.

Természetesen a beszámolót is megtartjuk!