Egyedi térkép a bortúrákhoz

afrikaMindig jól jön egy újabb lépés a borvidéki összefogás erősítésére. Gál Veronikának, Bolyki Jánosnak és Csutorás Ferencnek is ez volt a célja a bortúra térképének elkészítésével. A megszületésének története, hogy Gál Vica, Jani és Csuti összeültek a Fúzióban. Janinak süti kellett, Csutinak fröccs és elkezdődött az öteletlés – meséli viccesen Gál Veronika, a Fúzió Bor és Élménycentrum üzletvezetője, aki nélkül nehéz lenne elképzelni a helyet.

A borászatokat könnyen megtalálod, mert a térkép tartalmazza az elérhetőségeket és a fontos információk is, mint a nyitva tartási idő vagy a hely befogadóképessége. Ezen felül minden szereplőről pár érdekességet is megtalálsz, amely egyfajta kedvcsináló is. Ha pedig nem csak kóstolni szeretnél, akkor egyszerűen eljuthatsz az egri látnivalókhoz is a térkép segítségével.


Az ötletgazda három egri pincészet, a Bolyki Pincészet, a Gál Tibor Pincészet – Fúzió és az Almagyar-Érseki Szőlőbirtok még arra is gondolt, hogy kényelmesen és biztonságban eljuss egyik helyről a másikra, így kedvezményes taxit tudsz hívni magadnak, amelynek telefonszámát egyből megtalálod a nyomtatott itineren.


Ha egy kis kalandra vágysz, akkor az Almagyar-Érseki Szőlőbirtok UAZ terepjárójával is megteheted a körtúrát a pincészetek között, amelyet szintén baráti áron kínálnak a borászatok.


Azt gondoljuk, Egerben elindult egy fiatalos lendület mind a vendéglátásban mind a borászatok életében. Ez a szorgalmas, motivált zsibongás egyre több jó helyet, ötletet eredményez a városban. Fontos kihangsúlyozni, hogy mi azt szeretnénk, ha egy turista nemcsak a saját pincénket nézné meg, hanem elmenne a másikhoz is. Azt gondoljuk, hogy ez csak egy alapkezdeményezés, de jó sülhet ki belőle! – hangsúlyozta ki Gál Veronika.

 

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.