Csoportoknak

Gál Tibor Pincészet EgerBORBEMUTATÓK, BORVACSORÁK:

A Gál Tibor Pincészetben lehetőség nyílik borkóstolók, borvacsorák lebonyolítására is. A pincészet látogatása minden esetben magában foglalja a látványpince és az interaktív Bikavér Múzeum megtekintését.

Vendégeink összefoglaló élményt kapnak a Gál Tibor Pincészet jelen és régebbi évjáratos borainak kóstolásából, igény szerint, irányított borkóstoló során Classic, Superior, Grand Superior és Gál Tibor Master kóstoló keretében. Emellé előre egyeztetve párosítjuk ételsorainkat, szintén Classic, Superior, és Grand Superior kategóriában.

KONFERENCIA:

Cégek számára külön termünkben lehetővé tesszük konferenciák, meetingek, workshop-ok lebonyolítását, biztosítva számukra a megfelelő technikai hátteret (pl.: kivetítő, emelvény, pulpitus,tábla,flipchart, mikrofon, internet), illetve italokat és ételeket, hogy a döntéshozóknak a fontos kérdések megvitatásán kívül másra már ne legyen gondjuk.

A fenti helységben 30 főt, a lenti helyiségben 80 főt tudunk fogadni, az alábbi módon:

Hol? Fent Lent *a kóstoló helységben és vendégtérben együtt véve
széksoros elrendezés 25 50
állófogadás 30 100
ültetett gálavacsora 20 70

Gál Tibor Pincészet EgerRENDEZVÉNYEK:

A Fúzióban lehetőség nyílik nagyobb, akár 100 fős csoportok fogadására is, igény szerint vacsorával, irányított, szakmai borkóstolóval.

Továbbá:

  • Csapatépítésre http://www.galtibor.hu/fuzio-borbar/csapatepites.html
  • Szakmai kóstolókra,
  • Helyi rendezvények,
  • Fórumokra,
  • Év végi presztízs rendezvények lebonyolítására

STÁB:

Csapatunk több magabiztos háttérrel rendelkező egyénisége mellett, feltörekvő, kreatív, lelkes, vagány fiatalok is szerepet kapnak, akik valódi élményt biztosítanak, angol, német, olasz, francia nyelven.

Gál TiborÜgyvezető / borász:
Gál Tibor - magabiztosság, kreativitás, vagányság

Üzletvezető/ háziasszony / csoportfogadás:
Gál Veronika 

Gazdasági vezető/Logisztika:
Biró Balázs 

Chef:
Szeredi Tamás 

Sommelier:

Ozsvár Dóra 

Sommelier:

Fehér Eszter