Slow Market 06.29.

 

slowmarketA Slow Market élmény piac egy fenntartható oázis Eger szívében! Hallani...Látni...Ízlelni! Szóval megélni az élményt. Mindent élőben a termelőktől, művészektől, borászoktól. Ez a Slow Living életforma...illatos, lassulós, kóstolgatós, nézegetős, beszélgetős, vásárolgatós hangulat. Természetes, friss tojás, tészta, sonka, sajt....50km-es termelői körből. A Slow Market a régi, jó hangulatú közösségi vásároknak az újjáéledése modern, cool formában.

Bővebben: Slow Market 06.29.

Éiás Jr koncert 07.06.

elisas jrFüleket kényeztető jazz dallamok | finom borok és grill ételek

Július 6-án a Gál Tibor Fúzióban a Summer Wine Show keretein belül lép fel Éliás Jr., aki selymes, kristálytiszta hangjával garantáltan mindenkit ritmusba hoz!

Bővebben: Éiás Jr koncert 07.06.

Gál Tibor Wine Show | Summer 07.06

wineshow_summer
A nyári Wine Show pont olyan lesz, akár egy baráti kerti party. A helyszín családias, az ételek nagyon "grillek", a borok pedig frissítőek és izgalmasak.
Az este folyamán Éliás Jr. jazz dallamokkal garantáltan ritmusba fog hozni mindenkit! 

Bővebben: Gál Tibor Wine Show | Summer 07.06

Gál Tibor Piknik 06.22.

galtiborpiknikAz első gondolat az volt, hogy szeretnénk egy pikniket szervezni a nálunk dolgozók számára, a csapatnak, amolyan kikapcsolódás, csapatépítés jelleggel, aztán a második gondolat az volt, miért ne osztanánk meg ezt a kötetlen élményt másokkal is, hogy velünk együtt túrázzanak aztán egyenek egy jót és beszélgessünk. Ezt mind együtt!:)

Bővebben: Gál Tibor Piknik 06.22.

Slow Market 05.25.

slowmarketA Slow Market a régi, jó hangulatú közösségi vásároknak az újjáéledése modern formában. Egy fenntartható oázis Eger szívében! 

Egy olyan piac, ahol bemutatjuk az Eger környéki termelőket, termékeiket, és őket magukat. 

Bővebben: Slow Market 05.25.

Fúzió Szerda-Tóth Kati Világa 05.22.

tothkatiSzeretettel hívjuk meg a Gál Tibor Fúzióba , ahol május 22-én  19:00 órától tartjuk az Egri Borászok Világa - Tóth Kati világa borkóstolónkat.

Bővebben: Fúzió Szerda-Tóth Kati Világa 05.22.

Fúzió Szerda- Lőrincz György világa 04.24

lorincz gyuriSzeretettel hívjuk meg a Gál Tibor Fúzióba , ahol április 24-én  19:00 órától tartjuk az Egri Borászok Világa - Lőrincz György világa borkóstolónkat.

>>>A kóstoló során nemcsak a borász világát és életpályáját mutatjuk be, de olyan borokat is, ami bár a borász történetéhez kapcsolódik, mégis más pincészet bora. Így a vendégek a St. Andrea Pincészet  borai mellett kóstolhatnak egyéb hazai és külföldi termelőktől is.

Bővebben: Fúzió Szerda- Lőrincz György világa 04.24

Slow Market 04.20.

slowmarketA Slow Market a régi, jó hangulatú közösségi vásároknak az újjáéledése modern formában. Egy fenntartható oázis Eger szívében! 
• Hallani...Látni...Ízlelni! Szóval megélni az élményt. Mindent élőben a termelőktől, művészektől, borászoktól. Ez a Slow Living életforma...illatos, lassulós, kóstolgatós, nézegetős, beszélgetős, vásárolgatós hangulat.

Bővebben: Slow Market 04.20.

Wine Show 04.13.

wineshowJön a második Wine Show a Gál Tibor Pincészetben. Hófehér, tiszta, fehér borok, régi évjáratok és minden ínyencség, ami szem-szájnak ingere!

Bővebben: Wine Show 04.13.

Slow Market 03.23.

slowmarketA Slow Market a régi, jó hangulatú közösségi vásároknak az újjáéledése modern formában. Egy fenntartható oázis Eger szívében!
• Hallani...Látni...Ízlelni! Szóval megélni az élményt. Mindent élőben a termelőktől, művészektől, borászoktól. Ez a Slow Living életforma...illatos, lassulós, kóstolgatós, nézegetős, beszélgetős, vásárolgatós hangulat.

Bővebben: Slow Market 03.23.

Fúzió Szerda| Vincze Béla Világa 03.20.

vincze bélaSzeretettel hívjuk meg a Gál Tibor Fúzióba , ahol Március 20-án 19:00 órától tartjuk az Egri Borászok Világa - Vincze Béla világa borkóstolónkat.

Bővebben: Fúzió Szerda| Vincze Béla Világa 03.20.

Fúzió Szerda 03.06.

FÚZIÓ SZERDA | TÉL

Örömhír a 2019-es év elején, hiszen újra elindul a Fúzió Szerda sorozatunk. Ebben az évben egri borászokat hívunk meg, akik a szokásostól eltérően mutatják majd be saját világukat, borvilágukat.

Bővebben: Fúzió Szerda 03.06.

Romantikus hétvége 02.15.

ROMANTIKUS HÉTVÉGE | a Fúzióban

romantikus hetvegeA Valentin nap sokaknál egy rendkívül bosszantó ünnep, de persze vannak az örök romantikusok, akik bizony az év minden napja közül szeretnek kiragadni mégis egyet, ami csak a szerelemről szól.

Bővebben: Romantikus hétvége 02.15.

Esküvői nyílt nap 01.26.

eskuvoVagány, családias, meghitt boutique esküvői helyszínt kínálunk a Fúzióban, amit szeretnénk Januárban teljesen bemutatni leendő jegyeseinknek. 

Bővebben: Esküvői nyílt nap 01.26.

Világítani fogok 01.25.

világítani fogokA karácsonyi és újévi időszakban ünnepi borcsomagokkal várjuk vendégeinket, melyekkel egy Kerecsenden működő rendkívül bátor kezdeményezést támogathatnak. A Világítani Fogok Egyesület nyári táboraival, programjaival azt hangsúlyozza, hogy minden gyermek ugyanúgy értékes. A díszdobozos borcsomagok elérhetők a Gál Tibor Pincészetben.

Bővebben: Világítani fogok 01.25.

Előszilveszteri party 12.30

wineshowNincs is jobb, mint egy igazán spontán Elő szilveszteri party, ahol komoly kellékeket veszünk elő, mint például a csúnya pulcsinkat, amit nagy valószínűséggel karácsonyra kapunk meg. A garantált karácsonyi hangulatot olyan elemek tarkítják, mint a kandalló, Bridget Jones, gesztenye, pille cukor sütés és természetesen romantikus karácsonyi számok.

Bővebben: Előszilveszteri party 12.30

Adventi Pohárral Egerben

poharralegerbenDecember 9-én, Advent Vasárnap, forralt borral a kezünkben körbe sétáljuk Eger belvárosát. Betérünk pár falatra és borra a Gál Tibor Fúzióba, Macok Bisztróba és a Hotel Senator Ház Egerbe, ahol meglepetésekkel várnak minket a tulajdonosok. Mindeközben Gabriella Badacsonyiné Bohus mesél nekünk Egerről, az idei év utolsó sétáló kóstolóján.

Bővebben: Adventi Pohárral Egerben

Gál Tibor Wine Show | Fall

gtwineshow

Szeretnénk Nektek bemutatni az első Gál Tibor Wine show-t, ahol bemutatjuk az összes olyan borhoz kapcsolódó elemet, ami számunkra kedves. 

Bővebben: Gál Tibor Wine Show | Fall

Fúzió Chill Out 10.20.

fuzio chill outAz őszi hosszú hétvégénken sok szeretettel invitálunk meg Benneteket egy vagány , őszies, elegáns Chill Out eseményre Dj Funk Gears zenéivel. 

Dj Funk Gears egyenesen Győrből érkezik hozzánk, hogy a legjobb válogatásokat rakja fel a lemezlejátszóra. 

Bővebben: Fúzió Chill Out 10.20.

Gál Tibor őszi hosszú hétvége

gt őszVáltoznak az évszakok, végeztünk a szürettel, belecsöppentünk az ősz közepébe. Az ünnepi hosszú hétvégén, hosszított nyitva tartással, folyamatos körbevezetéssel, új borbár étlappal és Fúzió Chill Outtal készülünk.

Bővebben: Gál Tibor őszi hosszú hétvége

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.