Pohárral Egerben 07.20.

poharralegerbenNyáron sem maradhat el sétáló kóstoló, ezért a Brancs a Wine&Go és a Gál Tibor Fúzió koprodukciójaként júliusban Pohárral Egerben piknikre és sétára hívunk Benneteket!

Bővebben: Pohárral Egerben 07.20.

Gasztro Szombat @Bikavér Ünnep 07.07.

gasztroszombatSok szeretettel várunk szombaton ebédre nyitott konyhával Benneteket. Szeredi Tamás chefünk most is finom ételekkel és szuper bor-étel párosítással készül!

Asztalfoglalás: 06 20 852 5002

Bővebben: Gasztro Szombat @Bikavér Ünnep 07.07.

Fúzió Summer Nights

fuziosummerFúzió Summer Nights, grill, bor, zene, fröccs, és könnyed hangulat. Szóljon erről a nyár. Júniustól Augusztusig minden pénteken és szombaton várunk Benneteket!

Bővebben: Fúzió Summer Nights

Gál Tibor Nyár 07.20.

galtibornyarSzeretettel hívunk meg a Gál Tibor Nyárra, melyen a 25 éves pincészetünket szeretnénk bemutatni, évszakról-évszakra. Az eseményünk teljes mértékben az egri gasztronómiára és a borra fókuszál, ahol megismerkedhetünk a Gál Tibor pincészet életérzéssel. 

Bővebben: Gál Tibor Nyár 07.20.

Doboz | Grand Opening 06.09.

dobozSzuper kis hírünk van! A Világ történetében először ünneplünk majd egy hét múlva ennyire egy Dobozt! Ugyanis elkészült a világ legszebb, és leghangulatosabb Doboza, ahol a Gál Tibor Pincészet legjobb borait kóstolhatod!

Bővebben: Doboz | Grand Opening 06.09.

Pünkösdi hétvége 05.19.

pünkösd Szuper borokkal, folyamatos körbevezetéssel és nyitott konyhával várjuk kedves vendégeinket! Hosszított nyitva tartással Vasárnap is!

Bővebben: Pünkösdi hétvége 05.19.

Fúzio Szerda 05.16

fuzioszerdaNyár előtti utolsó Fúzió Szerda kerül megrendezésre, melyen Rosé borokat fogunk kóstolni a nagyvilágból. Chile, Argentina, Provance, Szilágyság, Magyarország, most is a Bortársaság jóvoltából Komoróczki Anna lesz a háziasszonyunk. 

Bővebben: Fúzio Szerda 05.16

Fúzió Chill Out 05.12.

fuzio chill outHarmadik alkalommal jövünk állandó Dj estünkkel, ahova most is kedvenc fellépőnkkel Dj Funk Gears-sel jövünk!

Zene, Bor, Chill Out! 

Bővebben: Fúzió Chill Out 05.12.

Hello nyár borkóstoló

hellonyarHello nyár! A Gál Tibor Pincészet és a Magyar Turisztikai Ügynökség közös kampánya révén, május 15-től minden kedves betérőt várunk sok szeretettel borkóstolóra és pincejárásra minden nyitvatartási napunkon 17:00-tól.

Bővebben: Hello nyár borkóstoló

Fúzió Szerda 04.25.

fuzio szerdaTestes fehéreket kóstolunk most. Zöldveltellini, Rajnai Rizling, Chablis, Viognier. Szépen körbejárjuk most is a fehér bor témát, ahogy azt illik.  

Bővebben: Fúzió Szerda 04.25.

Fúzió Chill Out 04.12.

chilloutÚjabb hónap, újabb Fuzio Chill Out, ahol jó borok társaságában kicsit ellazulhatunk. Dj Funk Gears most s elröpít minket egy kicsit egy távoli világ, imeretlen tájaira a zene által!

Bővebben: Fúzió Chill Out 04.12.

Fúzió Húsvét 03.31.-

husvetmarcCsaládias, meghitt hangulatban, színesen, jó borokkal ünnepeljük a Húsvéti Ünnepeket is a Pincészetünkben. Várjuk szeretettel azokat, akik Egerbe látogatnak és szeretnének könnyed hangulatban egy örömteli borkóstolón részt venni. 

Bővebben: Fúzió Húsvét 03.31.-

Fúzió Szerda 03.28.

fuzio szerdaHogyan lehet egy könnyű fehérbornál megállapítani legegyszerűbben, hogy melyik országból kóstoljuk?Milyenek a primőr ízek? Vajon az Egri Csillag hogyan szerepel a sorban? 

Bővebben: Fúzió Szerda 03.28.

Fúzió Chill Out 03.17.

fuziochilloutA Gál Tibor Tavasz keretein belül tervezünk Fúzió Chill Out programot. Vendégünk Dj Funky Gears, aki már zenélt nálunk. Stílusa a funky, a soul és a jazz ötvözete, és mi ezt nagyon szeretjük. 

Bővebben: Fúzió Chill Out 03.17.

Gál Tibor Tavasz 03.15-18.

gal tibor tavasz tavaszSzeretnénk a 25 éves születésnapunkat egy éven keresztül ünnepelni, négy hosszú hétvégével bemutatni a Gál Tibor életérzést, hangulatot, borokat, ízeket, amikben hiszünk.
Első ilyen hétvégénkre Március harmadik hétvégéjén kerül sor.

Bővebben: Gál Tibor Tavasz 03.15-18.

Fúzió Szerda 02.28.


fuzioszedramarciusAzok a szép nagy vörösek! Februárban mindig szép, nagy vörösborra vágyom, de vajon mitől nagy egy bor? 
Vajon melyik borvidékről lehet a legkomolyabb vörösborokat elkészíteni?

Bővebben: Fúzió Szerda 02.28.

Fúzió Chill Out 02.10

fuziochilloutEl sem hisszük, hogy már 2018 februárja van! Úgy pörögnek az évek a pincészetben, hogy gyakran csak kapkodjuk a fejünket.

Bővebben: Fúzió Chill Out 02.10

Vince nap 01.19.

Vince napA termőfölddel szoros kapcsolatban élő ember számára mindig meghatározó volt a természet iránymutatása. Ilyen tudás kötődik a Vince-naphoz is.

Bővebben: Vince nap 01.19.

Fúzió Szerda Buborékok a Föld körül 12.27.

Fúzio szerdaAhogy a december Karácsony nélkül, ahogy az ünnepi asztal buborékok nélkül, olyan üres lenne a mi decemberünk is pezsgő kóstoló nélkül.Idén is megtartjuk a szokásos decemberi pezsgő kóstolónkat.

Bővebben: Fúzió Szerda Buborékok a Föld körül 12.27.

Pohárral Egerben- Csodás ünnepi túra

xmasSosem lehet igazán betelni a karácsonyi programokkal, rajongunk a díszítésekért, az illatokért, az ízekért és a hangulatért! December 17-én, advent harmadik vasárnapján szeretnénk idén utoljára végigsétálni Veletek a belvárosban, forralt borral a kezünkben. 

Bővebben: Pohárral Egerben- Csodás ünnepi túra

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.