Wine Show 04.13.

wineshowJön a második Wine Show a Gál Tibor Pincészetben. Hófehér, tiszta, fehér borok, régi évjáratok Sushi és minden ínyencség, ami szem-szájnak ingere!

Save the date 03.13.

Bővebben: Wine Show 04.13.

Slow Market 03.23.

slowmarketA Slow Market a régi, jó hangulatú közösségi vásároknak az újjáéledése modern formában. Egy fenntartható oázis Eger szívében!
• Hallani...Látni...Ízlelni! Szóval megélni az élményt. Mindent élőben a termelőktől, művészektől, borászoktól. Ez a Slow Living életforma...illatos, lassulós, kóstolgatós, nézegetős, beszélgetős, vásárolgatós hangulat.

Bővebben: Slow Market 03.23.

Fúzió Szerda| Vincze Béla Világa 03.20.

vincze bélaSzeretettel hívjuk meg a Gál Tibor Fúzióba , ahol Március 20-án 19:00 órától tartjuk az Egri Borászok Világa - Vincze Béla világa borkóstolónkat.

Bővebben: Fúzió Szerda| Vincze Béla Világa 03.20.

Fúzió Szerda 03.06.

FÚZIÓ SZERDA | TÉL

Örömhír a 2019-es év elején, hiszen újra elindul a Fúzió Szerda sorozatunk. Ebben az évben egri borászokat hívunk meg, akik a szokásostól eltérően mutatják majd be saját világukat, borvilágukat.

Bővebben: Fúzió Szerda 03.06.

Romantikus hétvége 02.15.

ROMANTIKUS HÉTVÉGE | a Fúzióban

romantikus hetvegeA Valentin nap sokaknál egy rendkívül bosszantó ünnep, de persze vannak az örök romantikusok, akik bizony az év minden napja közül szeretnek kiragadni mégis egyet, ami csak a szerelemről szól.

Bővebben: Romantikus hétvége 02.15.

Esküvői nyílt nap 01.26.

eskuvoVagány, családias, meghitt boutique esküvői helyszínt kínálunk a Fúzióban, amit szeretnénk Januárban teljesen bemutatni leendő jegyeseinknek. 

Bővebben: Esküvői nyílt nap 01.26.

Világítani fogok 01.25.

világítani fogokA karácsonyi és újévi időszakban ünnepi borcsomagokkal várjuk vendégeinket, melyekkel egy Kerecsenden működő rendkívül bátor kezdeményezést támogathatnak. A Világítani Fogok Egyesület nyári táboraival, programjaival azt hangsúlyozza, hogy minden gyermek ugyanúgy értékes. A díszdobozos borcsomagok elérhetők a Gál Tibor Pincészetben.

Bővebben: Világítani fogok 01.25.

Előszilveszteri party 12.30

wineshowNincs is jobb, mint egy igazán spontán Elő szilveszteri party, ahol komoly kellékeket veszünk elő, mint például a csúnya pulcsinkat, amit nagy valószínűséggel karácsonyra kapunk meg. A garantált karácsonyi hangulatot olyan elemek tarkítják, mint a kandalló, Bridget Jones, gesztenye, pille cukor sütés és természetesen romantikus karácsonyi számok.

Bővebben: Előszilveszteri party 12.30

Adventi Pohárral Egerben

poharralegerbenDecember 9-én, Advent Vasárnap, forralt borral a kezünkben körbe sétáljuk Eger belvárosát. Betérünk pár falatra és borra a Gál Tibor Fúzióba, Macok Bisztróba és a Hotel Senator Ház Egerbe, ahol meglepetésekkel várnak minket a tulajdonosok. Mindeközben Gabriella Badacsonyiné Bohus mesél nekünk Egerről, az idei év utolsó sétáló kóstolóján.

Bővebben: Adventi Pohárral Egerben

Gál Tibor Wine Show | Fall

gtwineshow

Szeretnénk Nektek bemutatni az első Gál Tibor Wine show-t, ahol bemutatjuk az összes olyan borhoz kapcsolódó elemet, ami számunkra kedves. 

Bővebben: Gál Tibor Wine Show | Fall

Fúzió Chill Out 10.20.

fuzio chill outAz őszi hosszú hétvégénken sok szeretettel invitálunk meg Benneteket egy vagány , őszies, elegáns Chill Out eseményre Dj Funk Gears zenéivel. 

Dj Funk Gears egyenesen Győrből érkezik hozzánk, hogy a legjobb válogatásokat rakja fel a lemezlejátszóra. 

Bővebben: Fúzió Chill Out 10.20.

Gál Tibor őszi hosszú hétvége

gt őszVáltoznak az évszakok, végeztünk a szürettel, belecsöppentünk az ősz közepébe. Az ünnepi hosszú hétvégén, hosszított nyitva tartással, folyamatos körbevezetéssel, új borbár étlappal és Fúzió Chill Outtal készülünk.

Bővebben: Gál Tibor őszi hosszú hétvége

Hello Dizájn Eger 09.29.


hellodizájnegerSzeretettel várunk Benneteket Szeptember 29-én egy igazi design vásárra! Egy olyan eseményt rendezünk, ahol személyesen találkozhatsz tervezőkkel, igazi designerekkel!

Bővebben: Hello Dizájn Eger 09.29.

Pohárral Egerben 09.28.

pohárral egerbenKoklács Katával mindig olyan dolgokon törjük a fejünket, hogy hogyan lehetne ennek a gyönyörű városnak mindig egy újabb arcát bemutatni. Azt a szépséget, eleganciát és értéket, amit számunkra jelent. 

Bővebben: Pohárral Egerben 09.28.

Pohárral Egerben 07.20.

poharralegerbenNyáron sem maradhat el sétáló kóstoló, ezért a Brancs a Wine&Go és a Gál Tibor Fúzió koprodukciójaként júliusban Pohárral Egerben piknikre és sétára hívunk Benneteket!

Bővebben: Pohárral Egerben 07.20.

Gasztro Szombat @Bikavér Ünnep 07.07.

gasztroszombatSok szeretettel várunk szombaton ebédre nyitott konyhával Benneteket. Szeredi Tamás chefünk most is finom ételekkel és szuper bor-étel párosítással készül!

Asztalfoglalás: 06 20 852 5002

Bővebben: Gasztro Szombat @Bikavér Ünnep 07.07.

Fúzió Summer Nights

fuziosummerFúzió Summer Nights, grill, bor, zene, fröccs, és könnyed hangulat. Szóljon erről a nyár. Júniustól Augusztusig minden pénteken és szombaton várunk Benneteket!

Bővebben: Fúzió Summer Nights

Gál Tibor Nyár 07.20.

galtibornyarSzeretettel hívunk meg a Gál Tibor Nyárra, melyen a 25 éves pincészetünket szeretnénk bemutatni, évszakról-évszakra. Az eseményünk teljes mértékben az egri gasztronómiára és a borra fókuszál, ahol megismerkedhetünk a Gál Tibor pincészet életérzéssel. 

Bővebben: Gál Tibor Nyár 07.20.

Doboz | Grand Opening 06.09.

dobozSzuper kis hírünk van! A Világ történetében először ünneplünk majd egy hét múlva ennyire egy Dobozt! Ugyanis elkészült a világ legszebb, és leghangulatosabb Doboza, ahol a Gál Tibor Pincészet legjobb borait kóstolhatod!

Bővebben: Doboz | Grand Opening 06.09.

Pünkösdi hétvége 05.19.

pünkösd Szuper borokkal, folyamatos körbevezetéssel és nyitott konyhával várjuk kedves vendégeinket! Hosszított nyitva tartással Vasárnap is!

Bővebben: Pünkösdi hétvége 05.19.

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.