Síkhegy vacsora a szőlőben 08.30.

KsikhegyINT AZ ÉG ALATT -

Vacsora a szabad ég alatt, prémium borokkal, kivételes panorámával..Ez így mind együtt, a Síkhegyen, a szőlőtőkék közt.

Bővebben: Síkhegy vacsora a szőlőben 08.30.

Slow Market 08.

slow marketNyári Slow Market Piacunkon jógázhattok, reggelizhettek isteni sajtokat, lekvárokat, bivaly szalámikat kóstohattok, bevásárolhattok hétvégére de ebédelhettek is a szezonalitás jegyében egy pohát bor mellett. Mindezt egészséges és fenntartható forrásból. Ne maradj le a Slow életről!

Bővebben: Slow Market 08.

Hawai inges party 08.10.

hawai inges buliAz idei nyár bomba boros bulija, azaz a hawai inges party következik a Gál Tibor Pincészet és a Wine& Go szervezésében.

Nincs más hátra, mint hogy nyár közepén mindenki magára kapja régi vagy új Hawaii mintás ingjét és bulizzon benne egy olyan igazi tengerpartit.

Erre az estére ugyanis autentikus trópusi hangulatot varázsolunk a Fúzió teraszra, ahol borkoktélok, limbo tánc, virágfüzérek, DJ, beach zene és természetesen Hawaii inges szépségverseny vár Titeket.

Bővebben: Hawai inges party 08.10.

Slow Market 06.29.

 

slowmarketA Slow Market élmény piac egy fenntartható oázis Eger szívében! Hallani...Látni...Ízlelni! Szóval megélni az élményt. Mindent élőben a termelőktől, művészektől, borászoktól. Ez a Slow Living életforma...illatos, lassulós, kóstolgatós, nézegetős, beszélgetős, vásárolgatós hangulat. Természetes, friss tojás, tészta, sonka, sajt....50km-es termelői körből. A Slow Market a régi, jó hangulatú közösségi vásároknak az újjáéledése modern, cool formában.

Bővebben: Slow Market 06.29.

Éiás Jr koncert 07.06.

elisas jrFüleket kényeztető jazz dallamok | finom borok és grill ételek

Július 6-án a Gál Tibor Fúzióban a Summer Wine Show keretein belül lép fel Éliás Jr., aki selymes, kristálytiszta hangjával garantáltan mindenkit ritmusba hoz!

Bővebben: Éiás Jr koncert 07.06.

Gál Tibor Wine Show | Summer 07.06

wineshow_summer
A nyári Wine Show pont olyan lesz, akár egy baráti kerti party. A helyszín családias, az ételek nagyon "grillek", a borok pedig frissítőek és izgalmasak.
Az este folyamán Éliás Jr. jazz dallamokkal garantáltan ritmusba fog hozni mindenkit! 

Bővebben: Gál Tibor Wine Show | Summer 07.06

Gál Tibor Piknik 06.22.

galtiborpiknikAz első gondolat az volt, hogy szeretnénk egy pikniket szervezni a nálunk dolgozók számára, a csapatnak, amolyan kikapcsolódás, csapatépítés jelleggel, aztán a második gondolat az volt, miért ne osztanánk meg ezt a kötetlen élményt másokkal is, hogy velünk együtt túrázzanak aztán egyenek egy jót és beszélgessünk. Ezt mind együtt!:)

Bővebben: Gál Tibor Piknik 06.22.

Slow Market 05.25.

slowmarketA Slow Market a régi, jó hangulatú közösségi vásároknak az újjáéledése modern formában. Egy fenntartható oázis Eger szívében! 

Egy olyan piac, ahol bemutatjuk az Eger környéki termelőket, termékeiket, és őket magukat. 

Bővebben: Slow Market 05.25.

Fúzió Szerda-Tóth Kati Világa 05.22.

tothkatiSzeretettel hívjuk meg a Gál Tibor Fúzióba , ahol május 22-én  19:00 órától tartjuk az Egri Borászok Világa - Tóth Kati világa borkóstolónkat.

Bővebben: Fúzió Szerda-Tóth Kati Világa 05.22.

Fúzió Szerda- Lőrincz György világa 04.24

lorincz gyuriSzeretettel hívjuk meg a Gál Tibor Fúzióba , ahol április 24-én  19:00 órától tartjuk az Egri Borászok Világa - Lőrincz György világa borkóstolónkat.

>>>A kóstoló során nemcsak a borász világát és életpályáját mutatjuk be, de olyan borokat is, ami bár a borász történetéhez kapcsolódik, mégis más pincészet bora. Így a vendégek a St. Andrea Pincészet  borai mellett kóstolhatnak egyéb hazai és külföldi termelőktől is.

Bővebben: Fúzió Szerda- Lőrincz György világa 04.24

Slow Market 04.20.

slowmarketA Slow Market a régi, jó hangulatú közösségi vásároknak az újjáéledése modern formában. Egy fenntartható oázis Eger szívében! 
• Hallani...Látni...Ízlelni! Szóval megélni az élményt. Mindent élőben a termelőktől, művészektől, borászoktól. Ez a Slow Living életforma...illatos, lassulós, kóstolgatós, nézegetős, beszélgetős, vásárolgatós hangulat.

Bővebben: Slow Market 04.20.

Wine Show 04.13.

wineshowJön a második Wine Show a Gál Tibor Pincészetben. Hófehér, tiszta, fehér borok, régi évjáratok és minden ínyencség, ami szem-szájnak ingere!

Bővebben: Wine Show 04.13.

Slow Market 03.23.

slowmarketA Slow Market a régi, jó hangulatú közösségi vásároknak az újjáéledése modern formában. Egy fenntartható oázis Eger szívében!
• Hallani...Látni...Ízlelni! Szóval megélni az élményt. Mindent élőben a termelőktől, művészektől, borászoktól. Ez a Slow Living életforma...illatos, lassulós, kóstolgatós, nézegetős, beszélgetős, vásárolgatós hangulat.

Bővebben: Slow Market 03.23.

Fúzió Szerda| Vincze Béla Világa 03.20.

vincze bélaSzeretettel hívjuk meg a Gál Tibor Fúzióba , ahol Március 20-án 19:00 órától tartjuk az Egri Borászok Világa - Vincze Béla világa borkóstolónkat.

Bővebben: Fúzió Szerda| Vincze Béla Világa 03.20.

Fúzió Szerda 03.06.

FÚZIÓ SZERDA | TÉL

Örömhír a 2019-es év elején, hiszen újra elindul a Fúzió Szerda sorozatunk. Ebben az évben egri borászokat hívunk meg, akik a szokásostól eltérően mutatják majd be saját világukat, borvilágukat.

Bővebben: Fúzió Szerda 03.06.

Romantikus hétvége 02.15.

ROMANTIKUS HÉTVÉGE | a Fúzióban

romantikus hetvegeA Valentin nap sokaknál egy rendkívül bosszantó ünnep, de persze vannak az örök romantikusok, akik bizony az év minden napja közül szeretnek kiragadni mégis egyet, ami csak a szerelemről szól.

Bővebben: Romantikus hétvége 02.15.

Esküvői nyílt nap 01.26.

eskuvoVagány, családias, meghitt boutique esküvői helyszínt kínálunk a Fúzióban, amit szeretnénk Januárban teljesen bemutatni leendő jegyeseinknek. 

Bővebben: Esküvői nyílt nap 01.26.

Világítani fogok 01.25.

világítani fogokA karácsonyi és újévi időszakban ünnepi borcsomagokkal várjuk vendégeinket, melyekkel egy Kerecsenden működő rendkívül bátor kezdeményezést támogathatnak. A Világítani Fogok Egyesület nyári táboraival, programjaival azt hangsúlyozza, hogy minden gyermek ugyanúgy értékes. A díszdobozos borcsomagok elérhetők a Gál Tibor Pincészetben.

Bővebben: Világítani fogok 01.25.

Előszilveszteri party 12.30

wineshowNincs is jobb, mint egy igazán spontán Elő szilveszteri party, ahol komoly kellékeket veszünk elő, mint például a csúnya pulcsinkat, amit nagy valószínűséggel karácsonyra kapunk meg. A garantált karácsonyi hangulatot olyan elemek tarkítják, mint a kandalló, Bridget Jones, gesztenye, pille cukor sütés és természetesen romantikus karácsonyi számok.

Bővebben: Előszilveszteri party 12.30

Adventi Pohárral Egerben

poharralegerbenDecember 9-én, Advent Vasárnap, forralt borral a kezünkben körbe sétáljuk Eger belvárosát. Betérünk pár falatra és borra a Gál Tibor Fúzióba, Macok Bisztróba és a Hotel Senator Ház Egerbe, ahol meglepetésekkel várnak minket a tulajdonosok. Mindeközben Gabriella Badacsonyiné Bohus mesél nekünk Egerről, az idei év utolsó sétáló kóstolóján.

Bővebben: Adventi Pohárral Egerben

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.