Fúzió Szerda 04.29.

csuti
Április 29-én Csutorás Feri szórakoztat bennünket, Dél –Afrikában és Új-Zélandon megélt kalandjaival, tapasztalataival, észrevételeivel, vicces történeteivel. Természetesen a beszámoló mellé kóstolhatóak lesznek naturális borai is. Hogy mi az, hogy naturális bor? Ezt is megtudhatjuk tőle!

Bővebben: Fúzió Szerda 04.29.

Fúzió Szerda 04.15.

kolteszet napjaA Költészet napjára egy nem hagyományos felolvasó esttel készülünk Bánfi-Sata Ágota előadásában.
A Fúzió Szerda programsorozat szeretnénk bemutatni néhány kortárs magyar különlegesebb előadást, mint például a Lilike.

A Költészet napjára egy nem hagyományos felolvasó esttel készülünk Bánfi-Sata Ágota előadásában.

A Fúzió Szerda programsorozat szeretnénk bemutatni néhány kortárs magyar különlegesebb előadást, mint például a Lilike.

 

 

Bővebben: Fúzió Szerda 04.15.

Fúzió Szerda 04.01.

 

kekfrankosFúzió Szerda 2015.04.01.

Kékfrankos Vertikális kóstoló

Egyszer már volt akkor és most kóstolónk, ezt ismételjük, tematikusan. Bemutatkoznak a Gál Tibor Pincészet régi és új évjáratos kékfrankosai. Bemutatjuk a fajtát, a főbb jellemzőit, mindezt úgy, hogy közben bemutatkoznak a Gál Tibor Pincészet alkalmazottai is, hiszen ők prezentálják a borokat. 


 

kekfrankosFúzió Szerda 2015.04.01.
Kékfrankos Vertikális kóstoló:

Egyszer már volt akkor és most kóstolónk, ezt ismételjük, tematikusan. Bemutatkoznak a Gál Tibor Pincészet régi és új évjáratos kékfrankosai. Bemutatjuk a fajtát, a főbb jellemzőit, mindezt úgy, hogy közben bemutatkoznak a Gál Tibor Pincészet alkalmazottjai is, hiszen ők prezentálják a borokat. Háttérben képeket láthattok régi eseményekről, céges bulikról, a pincészet fejlődéséről.
A kékfrankos hazánk legelterjedtebb kékszőlő-fajtája, a kizárólag fehérborokra specializálódott borvidékeinken kívül mindenhol foglalkoznak vele. A szőlőfajta borai kifejezetten változatosnak mondhatóak, hiszen többféle bortípus is nyerhető belőle. A kékfrankos kedvelt rozé- és silleralapanyag, vörösborként pedig készíthető belőle mindennapi fogyasztásra szánt könnyű, gyümölcsös bor, vagy tartalmas, a terroirjegyeket átadni képes prémium tétel.
Időpont:2015.03.01 19:00
Helyszín: Eger,3300, Csiky S. u 10.
Belépő:2500 Ft

Mindenkit várunk szeretettel

 

 

Fúzió Szerda 02.18.

Jónás Veronika

Bár fő célunk, hogy elsősorban egri és helyi együtteseket mutassunk be a Gál Tibor Pincészet-Fúzióban, negyedévente szeretnénk olyan fellépőkkel is kedveskedni, akik Egerben eddig nem , vagy keveset léptek fel, kevesebbet lehetett velük találkozni.

Ilyen fellépő Jónás Vera is, aki bejárta Angliát, Amerikát, sokat turnézott már Budapesten és egész Magyarország területén

Bővebben: Fúzió Szerda 02.18.

Borászok éjszakája

Idén lesz 10 éve, hogy édesapánk Gál Tibor sajnos már nincs közöttünk. Az ő emlékére ifj. Gál Tibor 5 évvel ezelőtt megrendezte az első Borászok Éjszakája című eseményt, mellyen számos egri borászat részt vett.

Idén lesz 10 éve, hogy édesapánk Gál Tibor sajnos már nincs közöttünk. Az ő emlékére ifj. Gál Tibor 5 évvel ezelőtt megrendezte az első Borászok Éjszakája című eseményt, mellyen számos egri borászat részt vett.

Bővebben: Borászok éjszakája

Gasztro Szombat

Február közepétől minden szombaton déltől négy óráig borkóstolós meleg ebédmenüvel (leves, főétel, desszert) várjuk kedves vendégeinket.

Szeretnénk, ha kiváló sommelier konyhánk egyre több szerepet kaphatna, így minden hétvégén borainkhoz tökéletesen megkomponált ebédmenüvel készülünk, vegetáriánusoknak és gyermekeknek egyaránt.

Bővebben: Gasztro Szombat

Fúzió Szerdák Egerben

Fúzió SzerdaA Fúzió Szerda egy olyan programsorozat, amiből szeretnénk kéthetente hagyományt teremteni. Egyszer a kultúrára és zenére, míg másszor a gasztronómiára és a borokra helyeznénk a hangsúlyt.

A Fúzió Szerda egy olyan programsorozat, amiből szeretnénk kéthetente hagyományt teremteni. Egyszer a kultúrára és zenére, míg másszor a gasztronómiára és a borokra helyeznénk a hangsúlyt.

Bővebben: Fúzió Szerdák Egerben