Húsvéti gasztro hétvége

husIdén nyitott konyhával és csodás  gasztro hétvégével készülünk  a Húsvéti Ünnepünkre, ahol a húsvéti ízek mellet, borkóstolókkal és nyitott pincével várjuk kedves vendégeinket!

Dátum: 04.15.16.  11:00-22:00

Nyitott pincetúrák folyamatosan a két nap folyamán: 12:00 ; 14:00; 16:00;18:00;20:00

- Húsvéti menü –

Levesek:

  • Palócleves
  • Tyúkhúsleves

Előételek:

  • Húsvéti tál (háromféle sonka: parasztsonka, pármai sonka és főtt sonka; főtt tojás, hagyma, retek)

Főételek:

  • Vörösboros Kakaspörkölt Burgonyagombóccal
  • Borjúbécsi Koszlósalátával
  • BBQ-oldalas Wokban Sült Zöldségekkel

Desszertek:

  • Pohárkrém
  • Csúsztatott Palacsinta

 

Asztalfoglalás:06208525002