Brancsos Szerda 05.10.

 

 

Nyár kezdetével mindig szünetet tartunk a Fúzió Szerdával, hogy el tudjuk látni nyári teendőinket Idén azonban ezek a szerdák egy kicsit átalakulnak. Ezeken a napokon ugyanis, beköltözik  hozzánk a Brancs és a brancsos lányok Koklács Kata és Tóth Adél. Két fiatal, rendkívül  tehetséges lány, akik Eger egyik legüdébb színfoltját a Brancsot üzemeltették. Ezen a nyáron a Fúzió Szerdáinkon helyet adunk az ő eseményeiknek.  

 

Nyár kezdetével mindig szünetet tartunk a Fúzió Szerdával, hogy el tudjuk látni nyári teendőinket Idén azonban ezek a szerdák egy kicsit átalakulnak. Ezeken a napokon ugyanis, beköltözik  hozzánk a Brancs és a brancsos lányok Koklács Kata és Tóth Adél. Két fiatal, rendkívül  tehetséges lány, akik Eger egyik legüdébb színfoltját a Brancsot üzemeltették. Ezen a nyáron a Fúzió Szerdáinkon helyet adunk az ő eseményeiknek.

Első borkóstolójuk  Május 10-én szerdán kerül megrendezésre. Tokaj és Újvári Vivien látogat el hozzánk. Fogadjátok őket szeretetettel !

Bővebb info az eseményről:

Bejárjuk széltében az országot, mert Ujvári Vivien érkezik hozzánk (a Fúzióba) borkóstolót tartani. Mit jelent ez pontosan?
Vivienék családi pincészete az észak-balatoni Szent György-hegyen található. Dolgozott már többek között a badacsonyi Villa Sandahl-nál, majd 2013-2015 között borászkodott Tokajban, Tarcalon a Gróf Degenfeld Szőlőbirtoknál. Jelenleg a balatoni családi birtokuk és a Mádon található Barta Pince között ingázik, borászkodik, költ, álmodozik.
A leírásból kiderül, hogy balatoni és tokaji borokat fogunk kóstolni, közben pedig Vivien izgalmas, kalandozó, szakmai bemutatóját hallgathatjuk végig.

Kóstoló ára: 3300 Ft

Asztalfoglalásod jelezd nekünk: 
06202148895 (Adél) 06304323394 (Katus), Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy itt Facebook üzenetben 

Várunk Benneteket szeretettel,
Vivien, Adél, Katus és a Fúzió csapata

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.