Gál Tibor Tavasz 03.15-18.

gal tibor tavasz tavaszSzeretnénk a 25 éves születésnapunkat egy éven keresztül ünnepelni, négy hosszú hétvégével bemutatni a Gál Tibor életérzést, hangulatot, borokat, ízeket, amikben hiszünk.
Első ilyen hétvégénkre Március harmadik hétvégéjén kerül sor.

 


25 évesek lettünk!


Negyed évszázad alatt elültettünk 35 ha szőlőt, készítettünk több, mint 4 millió palack bort, megépítettük a FUZIO-t és vendégül láttunk majdnem
150 000 embert. Megszületett a KÖR címke, a GRIFF madár, a LABIRINTOS, kialakult a GÁL TIBOR márka és túl vagyunk 25 fantasztikusan izgalmas évjáraton.


Önmagában nem azt tartjuk eredmények, hogy 25 éves a pincészet, bár sok nehéz év után, annak is örülünk, hogy ezt megéltük, hanem azt, hogy borainkkal egyre jobban megtaláljuk a termőhelyünk jellegzetességét, kifejeződését.


Szeretnénk a 25 éves születésnapunkat egy éven keresztül ünnepelni, négy hosszú hétvégével bemutatni a Gál Tibor életérzést, hangulatot, borokat, ízeket, amikben hiszünk.


Első ilyen hétvégénkre Március harmadik hétvégéjén kerül sor.


Program:


Március 15. Csütörtök:

  • 10:00- 22:00 Egri Csillag + ízek, avagy milyen ízekkel harmonizál legjobban a Csillag? Szeredi Tamás chefünk izgalmas ételpárosításaiba lehet bekukkantani egy teljes napon keresztül a Csillagra fókuszálunk.
  • 21:00-24:00 Egri Csillag Fellövés After

Borvásár a teljes hétvége alatt


Március 16. Péntek:

Debütál a Síkhegyi Bikavérünk!

  • 19:00 Gál Tibor Síkhegy Borvacsora 

Menü:

  • Welcome bor Rosé 2017
  • Spárga hollandi mártással, szárított sonka porral- Egri Csillag 17' Fúzió fehér cuvée 15'
  • Céklás rizottó garnéla rákkal- Kadarka 16' Titi 16'
  • Síkhegyi Bárány csicsóka pürével, cukorborsóval, bárány jusvel- Síkhegy Bikavér 15'
  • Csokoládés, mascarponnes – Cabernet Franc 11'

Ára:11 500 Ft/fő
Borvásár a teljes hétévge alatt

Március 17. Szombat:

Főszerepben az AKKOR ÉS MOST: Egy teljes napon keresztül meg lehet kóstolni 3 izgalmas borpárt, megismerni, hogy hogyan gondolkodtunk AKKOR ÉS MOST. Címke evolúciónk ettől a naptól lesz megtekinthető, amivel bemutatjuk, hogy 25 év alatt honnan, hova fejlődött a címke világunk.

  • 18:00 Gál Tibor Akkor és Most Masterclass

Lemegyünk a pince mélyére, és szétnézünk a polcokon, a borok töténetei között és felbontjuk a számunkra legkedvesebb történeteket, borokat. Honnan indultunk és a hova tartunk most.
Olyan borokat kóstolunk, mint például a 2002-es Pinot Noir, 2004-es Chardonnay, vagy a 2015-ös Síkhegy Bikavér.

Kóstoló Gál Tiborral.
A kóstoló ára: 6500 Ft/fő, mely 8 bor kóstolását tartalmazza.

20:00 Dj Funk Gears

Borvásár a teljes hétévge alatt

 

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.