Slow Market 06.29.

A Slow Market élmény piac egy fenntartható oázis Eger szívében! Hallani...Látni...Ízlelni! Szóval megélni az élményt. Mindent élőben a termelőktől, művészektől, borászoktól. Ez a Slow Living életforma...illatos, lassulós, kóstolgatós, nézegetős, beszélgetős, vásárolgatós hangulat. Természetes, friss tojás, tészta, sonka, sajt....50km-es termelői körből. A Slow Market a régi, jó hangulatú közösségi vásároknak az újjáéledése modern, cool formában.


• Természetes, friss, különleges finomságokra, hiteles népi és kortárs művészekre, cool gasztrobloggerekre és persze csodás tavaszi hangulatra számíthattok a havonta megrendezésre kerülő egri Slow Marketen a Gál Tibor Fúzióban.
Különleges Slow Food fairtrade kávéval indítanád a szombat reggelt?! Külön erre a Slow Marketre érkeznek a friss külföldi kávészemek. Közben egy kis érlelt sajt, hozzá friss, ropógós házi kenyér. A sonkákról és lekvárokról már nem is beszélve...Na jó a többit inkább élőben!:-)
A Slow Living Hungary közösség, azon belül pedig a nemzetközi Slow Food Eger-Mátra régió tagjaitól tudhatjátok meg milyen is a Slow-életforma. Vrábel Kriszta gasztrobloggerrel pedig Slow életmódról, receptekről és a tudatos hétköznapokról beszélgetünk.

Slow Travel helyszíneink inspirációt adnak a nyári kiruccanásokhoz.
A Slow Art képviselői pedig csodás, kézműves és kortárs termékekkel varázsolnak el titeket.
• A programok, résztvevők folymatosan bővülnek az eseménynél. Élő, klassz Slow közösségünkről pedig Facebook és Instagram oldalunkon, Slow Living Hungary Youtube csatornánkon illetve a www.slowliving.hu oldalon is olvashattok.
• Do you need speed? Let’s go Slow! ☺

Gyertek, lassuljunk együtt és éljük át a tavaszi Slow-élményt!

Ingyenes, gyermek és kutyabarát a rendezvény!

Helyszín: Gál Tibor Fúzió Eger
3300 Csiky Sándor utca 10.

Időpont: 2019. Május 25. 9-14h

Egész évben/havonta kerül megrendezésre

English

The Slow Market is a revival of the public marketplace in a modern way where you can buy food, crafts and design that is grown, raised, harvested, preserved or handmade and transformed by our local producers from Heves county. A sustainable oasis in the heart of Eger!

The Slow Market is part of the global Slow movement which is promoting food that is local and artisanal with an ethical supply chain.

From the members of the Slow Living Hungary community and of the international Slow Food Eger-Mátra regional convivium, you can find out what is the Slow, healthy and ecofriendly way of life.

Programs and participants are constantly expanding at the event. You can also read about our live, cool Slow community on our Facebook and Instagram page, Slow Living Hungary Youtube channel or www.slowliving.hu website.

• Do you need speed? Let’s go Slow! ☺
Come on, let's slow down and experience the Slow way of life!

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.