Fúzió Szerda 04.01.

 

kekfrankosFúzió Szerda 2015.04.01.

Kékfrankos Vertikális kóstoló

Egyszer már volt akkor és most kóstolónk, ezt ismételjük, tematikusan. Bemutatkoznak a Gál Tibor Pincészet régi és új évjáratos kékfrankosai. Bemutatjuk a fajtát, a főbb jellemzőit, mindezt úgy, hogy közben bemutatkoznak a Gál Tibor Pincészet alkalmazottai is, hiszen ők prezentálják a borokat. 


 

kekfrankosFúzió Szerda 2015.04.01.
Kékfrankos Vertikális kóstoló:

Egyszer már volt akkor és most kóstolónk, ezt ismételjük, tematikusan. Bemutatkoznak a Gál Tibor Pincészet régi és új évjáratos kékfrankosai. Bemutatjuk a fajtát, a főbb jellemzőit, mindezt úgy, hogy közben bemutatkoznak a Gál Tibor Pincészet alkalmazottjai is, hiszen ők prezentálják a borokat. Háttérben képeket láthattok régi eseményekről, céges bulikról, a pincészet fejlődéséről.
A kékfrankos hazánk legelterjedtebb kékszőlő-fajtája, a kizárólag fehérborokra specializálódott borvidékeinken kívül mindenhol foglalkoznak vele. A szőlőfajta borai kifejezetten változatosnak mondhatóak, hiszen többféle bortípus is nyerhető belőle. A kékfrankos kedvelt rozé- és silleralapanyag, vörösborként pedig készíthető belőle mindennapi fogyasztásra szánt könnyű, gyümölcsös bor, vagy tartalmas, a terroirjegyeket átadni képes prémium tétel.
Időpont:2015.03.01 19:00
Helyszín: Eger,3300, Csiky S. u 10.
Belépő:2500 Ft

Mindenkit várunk szeretettel

 

 

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.