Gasztro Szombat

 

szerediÁprilis közepétől minden hónap második szombatján 12:00-16:00 választható borkóstolós meleg ebédmenüvel várjuk azokat a kedves vendégeket, akik szeretnének exkluzív ízelítőt kapni pincészetünk érdekességeiből és remek szerzői konyhánkból.

Szándékunk, hogy kiváló sommelier konyhánk egyre több szerepet kaphatna, így minden hétvégén borainkhoz tökéletesen megkomponált három fogásos ebédmenüvel készülünk, vegetáriánusoknak és gyermekeknek egyaránt. A helyi piacról beszerzett alapanyagokból, szezonális ételek készülnek, kiváló étel-bor párosítással!

Három fogás bor nélkül 2550.-

Három fogás 3 borral 2950.-

Célunknak és egyben küldetésünknek érezzük, hogy a minőségi bor és étel élménye, minél szélesebb körben elérhetővé váljon!

A minőségre hangolódást nem lehet elég korán elkezdeni, ezért minden hétvégén a gyerekeknek is készülünk egy kis érdekességgel, nemcsak a konyhában, hogy szüleik kikapcsolódhassanak és élvezhessék a kiváló bor-étel párosításokat.

A borkóstoló utáni borvásárlásokból az ebédidő végéig 15 % kedvezményt biztosítunk vendégeinknek!

Chef & Sommelier: Szeredi Tamás

Várjuk gasztrobarát vendégeinket!

 

Elmúltál már 18 éves?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.