Menüajánlat csoportok részére 2017/tavasz

- M E N U 2017 -


A Gál Tibor Fúzióban csoportjainknak lehetőségük van megkóstolni kiváló konyhánk bor-étel párosításait.
Fontosnak tartjuk, hogy 70 %-ban helyi alapanyagokból főzünk és hosszú kóstolás, degusztálás előzi meg menüink kialakítását.
Chef : Szeredi Tamás sommelier

FÚZIÓ '68 – DEGUSZTÁCIÓS MENÜSOR...........................................

Exkluzív, személyre szabott 6 fogásos menüsor, melyet 8 legkiválóbb borunk kísér. Szezonális alapanyagokból készítjük, így leghamarabb csoportok érkezése előtt 2 héttel tudunk megálmodni az évszaknak és vendégeinknek megfelelően. Nincs kettő ugyanolyan, hiszen séfünk, Szeredi Tamás kifejezetten egyénre szabva készíti, különleges bor-étel párosításait.

A MENÜSORHOZ TARTOZÓ BORSOR.................................................

 


 

 SUPERIOR MENÜ.......................................................................


- Saját savanyítású tavaszi zöldségek cukkini szalaggal
- Fogas filé meleg karfiolhabbal
- Hirtelen sült sertés szűz BBQ oldalassal, kéksajttal töltött burgonyával és szójás zöldség szalmával
- Túrógombóc Gál Tibor kékszőlő lekvárral

A SUPERIOR MENÜHÖZ KÉRHETŐ BORKÓSTOLÓK:

- Superior borkóstoló (7 bor)...............................................
- Grand Superior borkóstoló (9 bor)....................................
- Gál Tibor Master kóstoló (10 bor)
Exkluzív kóstoló a Gál Tibor Pincészet mostani és régi évjárataiból is, mint például 2000' Chardonnay, Kékfrankos 1999-ből. Előre egyeztetés szükséges!..........................................................................

 


 

 CLASSIC MENÜ...........................................................................

- Hideg vegyes helyi ízelítők szezonális roppanós zöldségekkel (helyi mangalica kolbász, bükki frikandó, bükki sajtok)
- A főétel választható (egységesen!)

  • Tartalmas palócleves friss, ropogós kenyérrel
  • Csirkepaprikás vajas galuskával
  • Burgundi marharagu egészben sült burgonyával

- Csúsztatott palacsinta

A CLASSIC MENÜHÖZ KÉRHETŐ BORKÓSTOLÓK:

- Classic borkóstoló (5 bor)................................................
- Superior borkóstoló (7 bor).............................................
- Grand Superior borkóstoló (9 bor)..................................
- Gál Tibor Master kóstoló (10 bor)
Exkluzív kóstoló a Gál Tibor Pincészet mostani és régi évjárataiból is, mint például 2000' Chardonnay, Kékfrankos 1999-ből. Előre egyeztetés szükséges!..........................................................................

 

Árajánlatért érdeklődjön a fuzio@galtibor,hu email címen, vagy a 06208525002-es telefonszámon!