Skip to content

2016 röviden

Voltak sikeresebb és kevésbé sikeres programjaink, a borkóstolásban is sokkal inkább kiugrott sikerek és voltak bizony izgalmasabban megoldható feladatok. Összességében azt gondolom, hogy egy vendéglátóhely soha sincs kész , mindig van mit fejleszteni, van hova fejlődni, mennél több dolgot tud az ember, annál inkább úgy érzi, nagyobb erdőben van , mint gondolná.

Most már talán bevallom, hogy az elején én magam sem gondoltam, hogy Titivel együtt tudok majd dolgozni, s habár a mai napig sem értünk mindenben egyet, azt aláírom, hogy rendkívüli logikával rendelkezik és páratlan, ahogy a dolgokat átlátja és átláthatóvá teszi.

Éppen ezért a 2016-os esztendőt is pontosan erre szeretnénk szentelni, hogy a meglévő tapasztalatainkat a Fúzióban összegezni tudjuk. Most már látjuk, hogy miben vagyunk jók, hogy a nyitáskor kitűzött cél elérhető, maximum az árbocokat kell állítgatni, hiszen egy hajó úton is ha az úti cél meg is van, sziklákat mindenképpen ki kell kerülni.

Így, szeretnénk a hónapokat tematikusan lebontani. Számos izgalmas borunkat mennél inkább részletesen bemutatni, főszerepet adni nekik a Fúzió életében is, programokat, Fúzió Szerdákat adni nekik, Gasztro Szombat keretében pedig még izgalmasabb étel-bor párosítással bemutatni különböző arcaikat.

Így lesznek nálunk rendszeresen akkor és most kóstolók, vertikális fajtakóstolók, egri borászok kóstolói, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel megismételjük a nőnapi borkóstolónkat, lesz Valentin napunk, tavasszal is több izgalmas produkcióval készülünk, nyáron ismét otthont adunk az Utcazenészek versenyének, lesz fröccsös foci teraszunk és természetesen a Bikavér napokra is gőzerővel készülünk!

Fontosnak tartom, hogy a munkánkat még specifikusabban szét tudjuk osztani, ugyanakkor mindinkább összhangba hozni a pincei folyamatokkal. Stábunk gyarapodott is, azonban átigazolás is történt. Új kollégáinkat és saját magunkat is szeretnénk fejleszteni mind a borkultúrában, mind a gasztronómiában. Azt gondolom, hogy ez az egyik legerősebb módja van annak, hogy ha valakit, megszeretünk és szeretünk vele dolgozni, motiválni tudjuk.

Összességében sokkal több tudatosságot szeretnénk munkánkba vinni, és célunk felé még dinamikusabban közelíteni!

Eger, 2016. január 27.

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT