Skip to content

Harmadjára a legjobb!

Húszféle Egri Csillagból a Gál Tibor Pincészet 2015-ös évjáratú Egri Csillagát választotta idén az Egri Borvidék Borminősítő Bizottsága (EBBB) a sztenderd bornak.

 Gál Tibor Egri Csillaga ezzel sorban már a harmadik alkalommal kapta meg ezt az elismerést. Fábián Imre, az Egri Borvidéki Hegyközségi Tanácsának titkára lapunknak az eseményről elmondta, az Egri Csillag tréningen minden év elején végigkóstolja az EBBB az előző esztendőben készült, már forgalomban lévő Egri Csillag borokat.

A bírálók ekkor döntik el, hogy melyik nedű felel meg leginkább az Egri Csillag szabályzat feltételeinek, melyik bor nyújtja leginkább az elvárt minőséget. Az idei Egri Csillag tréningen tizenhárom bíra vett részt, a kóstolást a Károly Róbert Főiskola Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetében tartották szerdán.

Forrás : HEOL 

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT