Skip to content

Ilyen volt a Gál Tibor Wine Show

Nem várt várakozás előzte meg az első Gál Tibor Wine Show-t, amit novemberben tartottunk Pincészetünk vendéglátó helyén a Gál Tibor Fúzióban.

Idén ünnepli 25. Születésnapját a Gál Tibor Pincészet, így vágyunk volt, hogy méltóképpen ünnepelhessük meg ezt az évfordulót.

Az esemény fő motívumai a kortárs borok, kortárs gondolatok voltak, így a borok mellett olyan kortárs elemek emelték fényét az eseménynek, mint Ipacs Géza grafikai munkái, fény show, kortárs jazz balett, “X “osztály Mercedes bemutató

Az elegáns rendezvényen a közönség kötetlen hangulatban kóstolgatta a Gál Tibor Pincészet “mainstream” borait, mint például a Titi Bikavért, a Titi Csillagot, a Rozét, a birtok Pinot Noirt, vagy éppen a Top borait, olyanokat, mint szűretlen Cabernet Sauvignon vagy Kékfrankos, Rajnai Rizling vagy éppen a Síkhegy házasításainkat.

Meglepetés volt azonban, hogy megnyitottuk a régi évjáratokat is, például a Chardonnay-t 2000-ből és 1999-ből is vagy Syrah- Merlot 2002-ből , Pinot Noirt 2002-ből és a Cabernet Sauvignon-t is 2000-ből.

Borokkal azt szerettük volna megmutatni, hogy a Gál Tibor Pincészet mindig is kortárs pincészet volt, és e szerint készítette a borokat.

Az este fergeteges hangulatban telt. Elegáns borok, elegáns egri és „ tengerentúli” emberek, finom ételek és legszuperebb deep house válogatás közepette egy olyan eseményt sikerült megteremteni, amit igazán magunkénak érezhettünk. Így bizonyára többször meg fogjuk ismételni a Wine Show-t 2019-ben is. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az eseményen és támogatta kezdeményezésünket!

Méltóképpen sikerült megünnepelnünk pincészetünk negyed évszázados fennállását!

Eger, 2018.11.29.

Gál Veronika

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

JÓ DOLGOKazoknak, akik feliratkoznak hozzánk.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT