Skip to content

Itt ülök az új Gál Tibor Pincészet- Fúzió közepén

Itt ülök az új Gál Tibor Pincészet- Fúzió közepén, poharamban az Egri Bikavér Superior 2011-es évjárata. Este 10 óra van, iszom, nézem a körülöttem lévő embereket, és írok.

A bor és én is nehezen nyílok, szimbiózisban vagyunk, így mennél többet szellőzik, a bor annál jobban ízlik, nekem meg egyre több gondolatom van.

Fél éve nyitotta meg az új pince a kapuit Eger szívében, borbárral, borbolttal, Bikavérmúzeummal és Sommelier konyhával karöltve.

Fél év nagyon kevés idő egy vendéglátóegység életében, mégis úgy érezzük, hogy rengeteg élménnyel, lettünk mi magunk is gazdagabbak. Ahogy Eger is, mi is folyamatosan szépülünk, újítunk, kiküszöböljük az apró csetlés-botlásainkat, mindenki megtalálja a helyét, a helynek a szellemét.

Jó érzés ide bejönni, hiába a minimál, loft stílus, a helynek, az épületnek már önmagában lelke van, egyre többen járnak vissza, de emellett nagy az új látogató táborunk is. Olaszos, nyüzsgés, koccintások, nevetés, zene, finom illatok, amik megtöltik a helyet tartalommal. Az egyre jobb Fúzió Szerdáink, amit kéthetente szervezünk, egyszer a gasztronómiára, másszor a kultúrára helyezve a hangsúlyt. A pozitív visszajelzések, az építő kritikák és az elégedett vendégek, az új ötletek, a tehetséges zenés fellépőink, a jól sikerült tematikus kóstolóink, amikből mi magunk is merít kezünk.

Jövőre még több újdonsággal készülünk, izgalmas kortárs helyi fellépőkkel, még több fiatal helyi és környékbeli borásszal, gyermekprogramokkal. Szeretnénk, ha Pincészetünk Eger egyik dinamikusan fejlődő, életteli, fiatalos fóruma lehetne, ahol vendégeink különleges élménnyel gazdagodnának.

Nagyon komolyan gondoljuk a minőségi borfogyasztást, és azt, hogy ezt minél szélesebb körben megmutathassuk. Kereskedelmi készletünkön kívül, továbbra is bontjuk a limitált illetve a régi évjáratos borainkat is. Ezentúl is a vidék legvagányabb borkorcsolyáit kínáljuk, és magas szakmai ismeretekre törekszünk.
Mélyen hiszünk az értékteremtésben és a csendes, precíz munkában.

Nem is árt szorgalmasnak lenni, ha az ember egy hónapja került a céghez, főleg, ha a főnöke a saját bátyja: Gál Tibor

Gál Veronika

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT