Skip to content

Nálunk járt a Junibor

Vasárnap és hétfőn Egerben jártak a Junibor tagjai, itt tartották éves közgyűlésüket. Azért is fontos számukra az esemény, mert idén ünnepelték 10. évfordulójukat és anno itt Egerben alakultak meg. A Gál Tibor Pincészetben pedig utoljára 5 éve jártak, amikor a Fúzió építése éppen csak elkezdődött.

A vasárnap kötetlen, barátkozós vacsorával telt, itt nálunk a Fúzióban. Tibor (Junibor elnök) nagy örömére egészen sokan el tudtak jönni erre a napra is és vendégül láthattuk őket. Finom ételek és az egri Juniborosok borai társaságában vázolták fel a következő nap megbeszélnivalóit. 

Az ünneplés mellett két fontos döntés született, az egyik, hogy a Juniborosok közt köszönthetjük Rókusfalvy Palkót és Ruppert Mártont. Isten hozta a Juniborosok csapatában őket!

A gyűlés  legfontosabb mozzanata mégis talán az volt, hogy elindult az együtt gondolkodás, az első Junibor által generált eredetvédelmi rendszerről, melynek lényege, hogy minden borvidék megtalálja és meghatározza a rá legjellemzőbb borát. Ezzel segítve a fogyasztókat, turistákat, borral ismerkedőket, hogy a választásuk ne véletlenszerű, hanem tudatos legyen, feltehetőleg az adott borászat és borvidék legtipikusabb borát kóstolva.

Eger, 2018.12.05.

Gál- Kósa Gréta

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT