Skip to content

Nálunk járt Claudia Cardinale

Több híresség mellett az európai filmművészet egyik legnagyobb dívája, Claudia Cardinale is ellátogatott Egerbe az első Egri Klasszikus Film Maraton alkalmából, melyet szeptember 7-11. között rendeztek meg városunkban.

Claudia Cardinale meglátogatta többek között az Egri Uránia Mozit, az Érsek kertet az Egri Várat, és pincészetünkben is tiszteletét tette.

Vacsoráját Szeredi Tamás chefünk készítette, különös figyelmet fordítva a színésznő ízlésére.

Claudia Cardinale olaszul beszélt házigazdájával, Gál Tiborral, ízlettek neki boraink, a vörös borok nyerték el tetszését, leginkább a kései Kadarka 2013 borunk lett a kedvence, melyből egy palackkal meg is ajándékoztuk.

A Klasszikus Film Maraton alkalmából a héten még vendégül láthattuk Koltai Lajos, Koltai Róbert és  Szabó István filmrendezőket  is.

Hálásak vagyunk ezekért a pillanatokért!

Eger, 2018-09-15                                                         Gál Veronika

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT