Skip to content

Pinot Noir Rozé 2015 & Fehér Eszter 1994


Júniusban a hónap bora a 2015-ös évjáratú Pinot Noir Rozénk, a hónap embere, arca pedig nem más, mint legújabb munkatársunk: Eszter. Ő a csapatunk legfrissebb és egyben legfiatalabb tagja, akinek szorgalmán csupán kedvessége tesz túl.

Több oka is van, amiért őt választottuk meg a hónap arcának. Az első indok természetesen az, hogy igencsak kedveli a rozé borokat. Másrészt azért hiteles arca ennek a hónapnak, hiszen mind tudjuk, közeledik az Európa Bajnokság, Eszter pedig köztudottan szereti a focit és – ami még fontosabb – ért is hozzá. Vele együtt szurkolhatunk a spanyol fiúknak (kedvenc csapata a Real Madrid – „Hala Madrid”! J), és játszhatjuk a Fúzió Borkupáját is, ahol a különböző boraink szállnak ringbe egymás ellen.

(Ozsvár Dóra)

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT