Skip to content

Titi 2016 a Top 100-ban

Ne csak csodáljuk, igyuk is a Magyar borokat!  Ez volt ebben az évben a koncepciója a Top 100 magyar bor összeállításának. Olyan borokat néztek, amik pincészetek kereskedelmi tételei és nem mikro mennyiségben kerülnek értékesítésre, hanem konkrétan találkoznak a mindennapi fogyasztóval.

Így választották az egyik legjobb bornak a Titi Bikavér 2016 borunkat, melyről a következőt írják:

Vulkáni riolit tufáról szüretelt kékfrankos, kadarka, syrah,cabernet sauvignon, cabernet franc és pinot noir házasításából készült Bikavér. Telt, ízgazdag, gyümölcsközpontú, piros gyümölcsök uralják. Friss élénk savak, könnyedség jellemzi, lecsengése ásványos.”

Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több Bikavér bekerül a Top 100 magyar bor válogatásába, valamint arra, hogy a dobogón is megjelenik a Bikavér.

Gratulálunk a St Andrea Szőlőbirtoknak, a Juhász Testvérek Pincészetének, a Petrény Pincészetnek, valamint a Böjt Birtoknak.

Eger, 2018.09.15.

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT