Skip to content

Új címkevilág

Idén 25 éves a Gál Tibor Pincészet, sok szempontból egy fordulóponthoz értünk. Sok olyan dolog van az életünkben, amitől ezentúl meg fogunk válni, mert nem tartjuk tovább iránynak. Azonban sok olyan tudatos lépés is történik életünkben, amiről azt gondoljuk, hogy az egyértelműbb kommunikáció része, hogy megkerülhetetlenül szép. 

Azok közé a pincészetek közé tartozunk, akik rengeteget váltották a címkét, keresték a legmegfelelőbb küllemet borainkhoz. Picit talán fiatal gyermeki hévvel és türelmetlenséggel keresgéltünk olykor-olykor, azonban úgy gondoljuk , hogy elérkeztünk a régóta várt végállomáshoz. 

Letisztult, modern címkevilágunk ezentúl könnyebben megmutatja fogyasztóinknak, hogy hogyan áll fel a Gál Tibor Pincészet termék piramisa. 

Ipacs Géza által tervezett címke ugyanúgy képviseli  a labirintos szimbólumokat.Azonban ezt egy modern stílusban teszi.

Az új címkék májustól folyamatosan lesznek bevezetve.

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT