Skip to content

Családi beszélgetés- zajló munkák a szőlőben

Elérkezett a június, amit nagyon vártunk már. Hosszú májusi esőzések után berobbant a meleg, örömmel töltött el bennünket a napfény. Aztán túlélve az első kánikulát, igyekszünk, hogy befejezzük a telepítést és el tudjuk kezdeni a zöld munkát.

Beszélgetés a családban Tiborral a szőlőmunkákról, a nehéz időjárási körülményekről, lehetőségekről..


Hogyan küzdesz meg az időhiánnyal?

Az idei év a kockázatok mérlegelésről szól, amennyire jól álltunk az év első negyedévében, annyira rosszul állunk most az egy hónapnyi esőzés miatt, néhány napot tudtunk csak a szőlőben dolgozni. Összesűrűsödtek a talajmunkák, a kézi munkák, a növényvédelem, a telepítés, az oszlopozás. A mai rendelkezésre álló, állandóan változó munkaerő miatt rengeteg izgalmas döntést kell meghoznunk. Az idei évben elválik, hogy ki az igazi gazdálkodó. És ez nem azon múlik, hogy mi lesz a végeredmény, hanem azon is, hogy hogyan viseli el az ezzel járó stresszt. Emellett a szőlő gyönyörű, a telepítések igazán szépen fakadtak, a virágok egységesen virágoztak el és az ökológiai gazdálkodás miatt elvetett talajtakarók is nagyon szépen nőnek.

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT