Skip to content
4SEASON DINNER – TÉL

4SEASON DINNER – TÉL

GOURMET VACSORA | DECEMBER 5. 18:30

4 ÉVSZAK, 4 VACSORA
-
Minden évszaknak megterem a saját csodája, azok a zöldségek és gyümölcsök, melyek kivétel nélkül, kizárólag a teremtődés évszakában a legfinomabbak!

Ezért négy, olyan vacsoraélményt álmodtunk meg, amivel még közelebb kerülhetünk a szezonalitás sokszínűségéhez, tavasz/nyár/ősz/tél!

Kistermelők alapanyagait használjuk fel, csak is évszaknak megfelelően!

Igaz még nyár van, de ezt ki nem hagynánk a tervezésből! Gourmet vacsora azoknak, akik szeretnek fürdeni a kulináris élvezetekben! Minden évszakban sort kerítünk egy olyan gasztroélményre, amiben a rivaldafény: Szeredi Tamás séfünkké, a hozzájuk legtökéletesebben megválasztott Gál Tibor boroké és a szezonális zöldség/gyümölccsé.

Vacsora részletek hamarosan!
{hivatalos Facebook esemény}

Amennyiben érdekli az esemény és szeretne első kézből értesülni a részletekről, kérem írjon nekünk a FUZIO@GALTIBOR.HU email címre!

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

JÓ DOLGOKazoknak, akik feliratkoznak hozzánk.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT