FÚZIÓ

Bor a városban

Ezen helyszín különlegessége, hogy egyszerre elégíti ki a borértő és a laikus borfogyasztó igényeit is. Boraink felszolgálása mellett, hasznos információkat is megosztunk az érdeklődők számára, vagy vezetett kóstolót választhatnak az igazi borrajongók. Készítési eljárás, jellemző karakterek, a pincészet jelene, múltja és jövője.

A különböző szervezett és tematikus programjainkkal a belváros szívébe invitáljuk a borvidék adta élményt, legyen szó saját eseményről, vagy csak egy kellemes délutáni baráti beszélgetésről egy pohár bor mellett. Egyedi élménnyel fognak gazdagodni vendégeink, ezt garantáljuk!

Borboltunkban pince áron és Borklub kedvezménnyel kaphatóak boraink, melyek minden esetben megvásárolhatóak egyedi díszdobozokban, stílusos faládákban.
Parkolás: Csíky Sándor. u. 10. (Fúzió melleti kisudvar)

A háziasszony

Nem volna lelke egy helynek, ha annak egy nő nem viselné gondját. Így van ez a Gál Tibor Fúzióval is. Gál-Kósa Gréta, Tibor felesége a kapcsolattartásért, a pincészet szépségéért és marketingjéért felel. Szinte minden boresten, eseményen találkozhatunk vele. Segítőkész és imád a vendégekkel beszélgetni, közös történetet alkotni! Nála tudnak bejelentkezni vendégeink csoportos és egyéni kóstolásra is.

Kóstolj velünk

A bor egy élmény, amit szeretünk megosztani másokkal. Látogasson el hozzánk a Gál Tibor Fúzióba, válogasson a kóstolási lehetőségek közül, de ha csak vásárolna, azt is megteheti. Pincészetünk teljes vertikuma elérhető itt. Ez a hely a boroké, a kóstolásé, az ízélményeké, a programjainké és az összhangé.

STÁB

A Fúzió és önmagában a pincészet egésze nem lenne teljes, ha nem említenénk meg azokat, akik nap, mint nap velünk és mellettünk dolgoznak, hogy átadhassák a Gál Tibor Élményt. Jelenleg 18 állandó munkatársunk van és emellett közel 20 idénymunkásunk a környező településekről, akiknek munkája szintén nélkülözhetetlen a szőlő borrá születésében. Arra törekszünk, hogy a nálunk dolgozó emberek megtalálják a szépséget a borászat működésében, érezzék a természet érintettségét, és érezzék azt is, hogy minden egyes palack borban jelen vannak! Együtt dolgozunk, együtt alkotunk!

Ügyvezető / borász

Gál Tibor 

Csoportfogadás

Gál-Kósa Gréta

Chef
Szeredi Tamás
Borpincérek

Somogyi Dániel
Papp Márton