GASZTRONÓMIA

„A bor és az étel, az ízélmények együttes harmóniája.”
Jöjjön el hozzánk, hogy megoszthassuk Önnel ezt az élményt! Pincészetünk gasztronómiája minden tekintetben a borainkra épül. Szeredi Tamás séfünk úgy alkotja meg ételeinket, hogy azok, a borok egy olyan arcát is megmutassák, melyet önállóan kóstolva nem fednek fel.

TAPAS TÁL

Finom helyi alapanyagokból készülnek hidegtálaink. Ostorosi kolbász, bükki sajt és Szeredi Tamás szakácsunk krémei igazán remek kísérői egy borkóstolónak.

20 perc

2 fő

Bükki sajt Sándor Tamástól

1850 Ft-tól

Classic menüajánlat

Superior 5 boros kóstolónkat ajánljuk mellé

Chef köszöntő
(hideg tapasok a konyhából)

Sűrű bivaly gulyás csipetkével

Gyümölcsös pite

120 perc

Nagyobb 20+
Szurdokpüspöki bivalyból

4900 Ft  /fő

Superior menüajánlat

Superior 5 boros kóstolónkat ajánljuk mellé

Hideg vegyes ízelítő (mascarponés sonkakrém, körözött, olívabogyó tapanade, zöldfűszeres sajtterrine, savanyított zöldségek)

Bőrös malaccsászár, rószaszínre sütött szűzpecsenye, tört burgonya, vajas répa, grillezett cukkini

Csokoládés desszert

180 perc

Kisebb, 8-25 fő

Helyi termelői termékek

6900 Ft  /fő

Grand Superior menüajánlat

Master 8 boros kóstolónkat ajánljuk mellé

Fogasfilé halászlé körítéssel

Báránysült rozmaringos burgonyahabbal, vajas céklával

Joghurtmousse zabmorzsával, verzsüs mézkaramellel

210 perc

Kisebb 8-16 fő

Bárány
a Síkhegyről

7900 Ft  /fő

Gourmet menüajánlat

Master 8 boros kóstolónkat ajánljuk mellé

Zöldség carpaccio verjus dresszinggel

Posírozott fogas, spenóttal és citrusos répakrémmel

Könnyű szarvas gulyás

Rosé kacsamell, köményes káposztával, burgonya habbal

Epres sorbet, fehér csoki mousse-szal

180 perc

Kisebb, 8-25 fő
Bárány a Síkhegy dűlőből

14 500 Ft  /fő