GASZTRONÓMIA
TAPAS TÁL
Finom helyi alapanyagokból készülnek hidegtálaink. Kolbász, bükki sajt és Szeredi Tamás szakácsunk krémei igazán remek kísérői egy borkóstolónak.
20 perc
2 fő
Bükki sajt Sándor Tamástól
1850 Ft-tól
Classic menüajánlat
Classic 5 boros kóstolónkat ajánljuk mellé
Chef köszöntő
(hideg tapasok a konyhából)
Sűrű bivaly gulyás csipetkével
Gyümölcsös pite
120 perc
4900 Ft /fő
Superior menüajánlat
Superior 7 boros kóstolónkat ajánljuk mellé
Hideg vegyes ízelítő (mascarponés sonkakrém, körözött, olívabogyó tapanade, zöldfűszeres sajtterrine, savanyított zöldségek)
Bőrös malaccsászár, rószaszínre sütött szűzpecsenye, tört burgonya, vajas répa, grillezett cukkini
Csokoládés desszert
180 perc
Helyi termelői termékek
6900 Ft /fő
Grand Superior menüajánlat
Master 8 boros kóstolónkat ajánljuk mellé
Fogasfilé halászlé körítéssel
Báránysült rozmaringos burgonyahabbal, vajas céklával
Joghurtmousse zabmorzsával, verzsüs mézkaramellel
210 perc
Bárány
a Síkhegyről
7900 Ft /fő
Gourmet menüajánlat
Master 8 boros kóstolónkat ajánljuk mellé
Zöldség carpaccio verjus dresszinggel
Posírozott fogas, spenóttal és citrusos répakrémmel
Könnyű szarvas gulyás
Rosé kacsamell, köményes káposztával, burgonya habbal
Epres sorbet, fehér csoki mousse-szal
180 perc
14 500 Ft /fő