GASZTRONÓMIA

„A bor és az étel, az ízélmények együttes harmóniája.”

Jöjjön el hozzánk, hogy megoszthassuk Önnel ezt az élményt! Pincészetünk gasztronómiája minden tekintetben a borainkra épül. 
Meleg menüinket minden esetben előre egyezetni szükséges a fuzio@galtibor.hu e-mail címen!

HIDEGTÁLAK és Tapasok

PÉNTEK – SZOMBAT RENDELHETŐK A HELYSZÍNEN, EGYÉB ESETBEN ELŐRE EGYEZTETNI
fuzio@galtibor.hu

°Kacsamáj zsírjában – 2250 Ft
°Krémek a konyhából (3 db) – 2490 Ft
° Sajttál (2 személyes) – 3450 Ft
° Sonka- és sajttál (2 személyes) – 3650 Ft
° Hungarikum tál (2 személyes) – 3950 Ft

Finom helyi és olasz alapanyagokból készülnek hidegtálaink. Kolbász, serrano sonka, bükki sajt, olívabogyó.

20 perc

2 fő

Bükki sajt Sándor Tamástól

1850 Ft-tól

3 fogás + 6 bor

 Menüajánlat

kizárólag 10 fő felett és előre egyeztetve
e-mail | fuzio@galtibor.hu

Bükk ízei
(Szarvas szalámi, Bükki sajt, Vadkacsa rilette, Erdei gombakrém, Csipkebogyós alma chutney, baguette)

Bikavéres bükki vadragu túros lasagne, marinált lilahagyma

Mákos guba bourbon vanília habbal, narancs meringue

120 perc

Nagyobb 20+

Bükk ízei

13900 Ft  /fő

4 fogás + 8 bor

menüajánlat

kizárólag 10 fő felett és előre egyeztetve
e-mail | fuzio@galtibor.hu

Kacsamáj terrine aszalt meggyel márványozva birsalmával, édesburgonyával mini kaláccsal

Marhahúsleves vargányás raviolival, zöldségekkel

Sertéstarja steak „bakonyi módra” grillezett ördögszekér gombával tojásos galuskával

1552 Somlói galuska pohárdesszert

180 perc

Kisebb, 10-40 fő

Helyi termelői termékek

16900 Ft  /fő

Grand Superior menüajánlat

kizárólag 10 fő felett és előre egyeztetve
e-mail | fuzio@galtibor.hu

Préselt csülök terrine házi kenyérrel, savanyított zöldséggel

Sült kápiás paradicsomleves bazsalikomolajban ízesített sajttal

Hortobágyi húsospalacsinta szürkemarhából

Konfitált szarvasnyak szarvasgombás lecsóval, kifliburgonyával

Hideg túrógombóc tonkababos morzsában eperhabbal

210 perc

Kisebb 8-16 fő

Bárány
a Síkhegyről

8900 Ft  /fő

Gourmet menüajánlat

Master 8 boros kóstolónkat ajánljuk mellé

Zöldség carpaccio verjus dresszinggel

Posírozott fogas, spenóttal és citrusos répakrémmel

Könnyű szarvas gulyás

Rosé kacsamell, köményes káposztával, burgonya habbal

Epres sorbet, fehér csoki mousse-szal

180 perc

Kisebb, 8-25 fő
Bárány a Síkhegy dűlőből

14 500 Ft  /fő