#A FELESÉG KEDVENCEI

“Létezik az egyik legizgalmasabb érzés a világon, amit nem igazán tudsz megfogalmazni, próbálgatod kitalálni, hogy miért? mikor? hogyan történt?, de a szavak csak halvány árnyékai a valóságnak. “Valami rabul ejt. Azonnal és ösztönszerűen.” Ez lehet egy illat, egy gyönyörű kéz, egy kacér mosoly, vagy a hullámzó víz ritmusa.

Ez a 4 bor számomra fontos emlékeket őriz. De lehet, hogy számodra is örök emléket fog okozni!”
Szeretettel: Gréti

A csomag tartalma:
– Pinot noir Rosé 2019, Cabernet sauvignon 2013, Pinot noir 2018, Kadarka 2019

Loading...

13.190 Ft 11.900 FtKlubtag ár: 10115 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Pinot noir 2018

Fokozatosan nyíló, piros bogyós jegyek, csipkebogyó, málna, rózsabors. Lendületes savak, feszes szerkezet, ízében visszakapjuk az illatnál leírtakat. Kellemesen melengető alkoholérzet.

Kadarka 2019

A fajtára jellemzően, halvány tégla színnel bemutatkozó bor, visszafogott illattal. Szimatolva, elsőre a cseresznye, föld és gomba jut eszünkbe, aztán lassan feltámad benne egy kifinomult fűszeresség is. Ízében teljes harmónia az illatokkal, könnyed korty után tartalmas, széles ízspektrum. Finom, elegáns, de határozott savérzet, utóízében enyhe édesérzet, ami erősíti az érett cseresznye gondolatát.

Cabernet sauvignon 2013

Talán a világ legismertebb és legkedveltebb bora. Mi sokáig távolról figyeltük, de azért telepítettünk egy kicsit, mert úgy tűnt izgalmas komponense lehet a Bikavérnek. Ezt nagyon nem bánjuk. Hihetetlen robusztus és tartalmas karaktert ad neki, és néha néha megörvendeztet azzal, hogy önálló bor is születik belőle. Történt ez 2013-ban is, amit hosszú-hosszú érlelés után most forgalomba hozunk. Elvezzétek!
24 hónap hordó első és másodtöltés, majd palackos érlelés, Síkhegy dűlő, kis tétel.

Pinot noir Rosé 2019

Színe gyönyörű lazac, illatában robban a gyümölcs, de nem tolakodó, ízében szamóca és málna kombinációja.
Roppanós savak, jó ivású, hosszabb lecsengéssel. A gyümölcs bája egyértelmű, de komplex, elegáns rosé.