#BIKAVÉR PILLÉREI

A Bikavéreket mindig egyben kóstoljuk, de most lehetőséget teremtünk rá, hogy az alapanyagokat külön-külön is megízlelhessük. Ez kicsit olyan, amikor a háziasszony elkezd főzni, és egy-egy hozzávalót megkóstol, hogy eldöntse, miből mennyi kerüljön végül a fazékba.

A csomag tartalma:
Kékfrankos 2017, Kadarka 2018, Cabernet franc 2016, Syrah 2017
+ ingyenes kiszállítás
+ tedd a kosaradba az Online borkóstolót ingyen

Loading...

20.100 Ft 18.900 FtKlubtag ár: 16065 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Kékfrankos 2017

Fajtajelleg mind illatban, mind ízben. Szamóca, érett meggyes jegye mellet, szép, de nem tolakodó fűszerességet találni, a hordó pedig nagyon szépen beintegrálódott, így lecsengése igazán nagy élmény.

Kadarka 2018

A fajtára jellemzően, halvány tégla színnel bemutatkozó bor, visszafogott illattal. Szimatolva, elsőre a cseresznye, föld és gomba jut eszünkbe, aztán lassan feltámad benne egy kifinomult fűszeresség is. Ízében teljes harmónia az illatokkal, könnyed korty után tartalmas, széles ízspektrum. Finom, elegáns, de határozott savérzet, utóízében enyhe édesérzet, ami erősíti az érett cseresznye gondolatát.

Cabernet franc 2016

Első kóstolásra fahéj, szegfűszeg és szilva kompót. Idővel csokis, kávés jegyeket fedezhetünk fel, illetve különleges pipadohányt. Illatkészlete elképesztően sokrétű. Finom, szájat betöltő íz világ. Sokáig elemezhető bor.

Syrah 2017

Közepes rubin színű, orrban fűszeres, borsos, rózsaborsos illatok, gyümölcsökben leginkább a szederre, áfonyára emlékeztet. Szemtelenül fiatal bor, ennek ellenére nagy potenciállal rendelkezik. Szép, egyensúlyos, örök klasszikus. 2013-as volt az utolsó önállóan kihozott Syrah az elmúlt évjáratokban. 1000 palack készült belőle összesen.