#BIKAVÉREK

Bikavér trilógia, amiben az egész hitvallásunk ötvöződik. Két dűlőválogatás és az alap Bikavérünk egy csomagban. Éld át az egri szőlőtőkék között lengedező szellőt, érezd a vulkanikus riolittufa ásványosságát és tüzességét, simogasd a lelked a telt, mély egri karakterrel.

A csomag tartalma:
Titi Egri Bikavér Superior 2017, Pajados Egri Bikavér Grand Superior 2016, Síkhegy Egri Bikavér Grand Superior 2016
+ ingyenes kiszállítás
+ tedd a kosaradba az Online borkóstolót ingyen

Loading...

17.600 Ft 16.500 FtKlubtag ár: 14025 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Titi Egri Bikavér Superior 2017

A Gál Tibor Pincészet és Titi munkásságának ikonikus és legfontosabb bora. Első évjárat mely már Superiorként kerül forgalomba. Kékfrankos, Syrah, Cabernet franc, Pinot noir házasítása a fajták külön érlelődtek 500 literes hordókban majd egy év múlva lettek házasítva. Szép gyümölcsös, elegáns, jól iható, tökéletes bisztro bor.

Pajados Egri Bikavér Grand Superior 2016

A Pajados egy nagyon szép terület, főként Ősz közepén mikor már színesek a szőlőlevelek és arany fényben világítja meg a nap a lankákat. Riolittufás talaj, 20-25 éves telepítések. Szerecsendió, fahéj mellett fekete ribizlis, szilvás illat kellő minerális ásványossággal. Bársonyos bor meglepő harmóniával.

Síkhegy Egri Bikavér Grand Superior 2016

„A Síkhegy, eddigi életünk legizgalmasabb és legelegánsabb bora. A Síkhegy területünk értékeit már régóta tanulmányozzuk. Délkeleti fekvésű, így korán reggel gyorsan kiszárítja a napfény és a délutáni kánikula és a magas UV már nem bántja a szőlőket, ezáltal a borok finomak, gyümölcsösek, elegánsak lesznek. Ez egy nagyon jó víz háztartású talaj az agyagnak köszönhetően, a riolit tufa pedig egy rendkívül minerális, ásványos jelleget kölcsönöz a bornak. Az első dűlőnk ahol elkezdtük az organikus törekvést.”- meséli Gál Tibor. Tiszta, karakteres, fűszeres illat, szegfű, rózsabor, csokoládé. Mély, rétegzett bor, mégis nagyon elegáns karakterrel.

Gasztronómiai ajánlat

Bárány gerinc illatos sült mazsolás padlizsán salátával, mentás dresszinggel.