#GÁL TITI KEDVENCEI

Ezek Titi kedvencei. Ezek a szívügyei. Ezekre figyel oda a legjobban. A Csillag, mert részben az ő ötlete volt. A Pinot, mert apai örökség. A Bikavér, mert Eger! A Fuzio, mert a nagy fehér az nagy fehér!

A csomag tartalma:
Egri Csillag 2019
Titi Egri Bikavér Superior 2017
Pinot noir 2018
Fúzió cuvée 2018
+ tedd a kosaradba az Online borkóstolót ingyen

Loading...

11.600 Ft 10.800 FtKlubtag ár: 9180 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Egri Csillag 2019

Illatában mezei virágok illata, lonc, kamilla mellett érett citrusosság, citrom-, narancshéj jellemző. Ízében visszaköszönnek az illatok finom ásványossággal kiegészítve. Kerek, olajos korty, izgalmas összetételre utal. Leányka, Királyleányka mellett a Szürkebarát, Viognier ad érdekes karakter a bornak. Folytatása a korábbi évjáratoknak. Jól megkomponált bor, kiváló termőhelyről.

TITI Egri Bikavér Superior 2017

A Gál Tibor Pincészet és Titi munkásságának ikonikus és legfontosabb bora. Első évjárat mely már Superiorként kerül forgalomba. Kékfrankos, Syrah, Cabernet franc, Pinot noir házasítása a fajták külön érlelődtek 500 literes hordókban majd egy év múlva lettek házasítva. Szép gyümölcsös, elegáns, jól iható, tökéletes bisztro bor.

Pinot noir 2018

Fokozatosan nyíló, piros bogyós jegyek, csipkebogyó, málna, rózsabors. Lendületes savak, feszes szerkezet, ízében visszakapjuk az illatnál leírtakat. Kellemesen melengető alkoholérzet.

Fúzió cuvée 2018

Komplex, vibráló, gyümölcsös illat, ragyogó aranyszín. Érett íz, őszibarack, körte, alma mellett élénk savak és a háttérben a selymes jellegzetes magyar tölgyfahordós jegyek. Harmónikus, hosszú lecsengés, a Viognier egyedi varázslatával, fűszerességével. Elegáns és lezser egyszerre ez a hosszú életre született bor.