#HÚSVÉTI VÖRÖSEK

A húsvét az év legfontosabb ünnepe! Külön öröm, hogy a tavasz is ekkor köszönt be, így az asztalra karakteres, de könnyedebb, szelídebb borok illenek.

A csomag tartalma:
– Pinot noir  2018
– Titi Egri Bikavér 2016
– Syrah 2017
– Kadarka 2019

Loading...

14.550 Ft 12.950 FtKlubtag ár: 11008 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
TITI Egri Bikavér 2016

A Gál Tibor Pincészet és Titi munkásságának ikonikus bora. Kékfrankos, Syrah, Cabernet franc, Pinot noir házasítása a fajták külön érlelődtek 500 literes hordókban majd egy év múlva lettek házasítva. Szép gyümölcsös, elegáns, jól iható, tökéletes bisztro bor.

Pinot noir 2018

Fokozatosan nyíló, piros bogyós jegyek, csipkebogyó, málna, rózsabors. Lendületes savak, feszes szerkezet, ízében visszakapjuk az illatnál leírtakat. Kellemesen melengető alkoholérzet.

Kadarka 2019

A fajtára jellemzően, halvány tégla színnel bemutatkozó bor, visszafogott illattal. Szimatolva, elsőre a cseresznye, föld és gomba jut eszünkbe, aztán lassan feltámad benne egy kifinomult fűszeresség is. Ízében teljes harmónia az illatokkal, könnyed korty után tartalmas, széles ízspektrum. Finom, elegáns, de határozott savérzet, utóízében enyhe édesérzet, ami erősíti az érett cseresznye gondolatát.

Syrah 2017

Közepes rubin színű, orrban fűszeres, borsos, rózsaborsos illatok, gyümölcsökben leginkább a szederre, áfonyára emlékeztet. Szemtelenül fiatal bor, ennek ellenére nagy potenciállal rendelkezik. Szép, egyensúlyos, örök klasszikus. 2013-as volt az utolsó önállóan kihozott Syrah az elmúlt évjáratokban. 1000 palack készült belőle összesen