Kadarka 2020

Kacérkodtunk a gondolattal, hogyan lehetne egy igazi nyári vörösbort készíteni! Így született meg ez a jó ivású, alacsony alkoholtartalmú 2020-as Kadarka, melyet fehérboros eljárással készítettünk. Hűtött erjesztés, acél tartály, korai palackozás. Manapság divat a világban ez a típusú bor, szerettük volna kipróbálni mi is ezt a stílust. Nagyon kedveljük, érdemes jól behűteni (8-10°C). Egy forró nyári fűnyírás után, igazi frissítő lesz!

Loading...

2.750 FtKlubtag ár: 2338 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Fajta

Kadarka

Borvidék

Eger

Dűlő

Pajados, Síkhegy

Szüret ideje

Szeptember 25-26.

Technológia

15 napos héjon áztatás, acél tartályban, korai palackozás

Palackszám

4500 db

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet

8-10 °C

Analitikai adatok

Alkohol: 11,5%, Titrálható sav: 5,1 g/l, Cukor: 1,2 g/l, Szabad SO2: 31 mg/l, Összes SO2: 103 mg/l, Cukormentes Extrakt: 26,7 g/l, Illósav.t.: 2,38 g/l