Legszebb ajándék

Bikavér trilógia, amiben az egész hitvallásunk ötvöződik. Két dűlőválogatás és az alap Bikavérünk egy csomagban. Éld át az egri szőlőtőkék között lengedező szellőt, érezd a vulkanikus riolittufa ásványosságát és tüzességét, simogasd a lelked a telt, mély egri karakterrel. Ez a mi legszebb ajándékunk idén karácsonykor Neked!

Loading...

14.950 FtKlubtag ár: 12708 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Titi Egri Bikavér 2016

Megkapó rubin szín, fiatalos, lendületes, intenzív gyümölcsillatok határozott fűszerességgel. Meleg korty, lágy textúra, enyhe pikánsság. Fiatal, de kerek tanninszerkezet, krémes, lágy utóíz.
2016 kiváló évjárat, általában gyümölcsös, ásványos borok születtek. Egy igazán kivételes kortárs bor.

Pajados Bikavér 2016

Tiszta, mély rubin szín, tiszta illat, gránátalma, érett füge, szerecsendió, érett büszke. Ízében ásványos, gyümölcsös , fűszeres ízek, kerek, bársonyos, boldog lecsengés. Szép izgalmas nagyon harmonikus bor.

Síkhegy Bikavér 2016

Lehengerlő tanulmányillat. Olyan sokrétű és sokszínű, hogy lehetetlen leírni, elég csak hinni benne, hogy ez a SÍKHEGY. Filigrán bor, hihetetlen eleganciával. Mindenből épp elég, de mégis minden elképesztő hangsúllyal. Hömpölyög, elkap, elenged, felszáll, újra magával ragad. Tűhegyen álló fejre állított piramis.