MERRY XMAS

Ha a karácsonyt, igazi piros Steinway zongorával és persze piros sálban zongorázó Elthon John-nal, a háttérben piros zoknis ropogós tüzes kandalló melletti Ed Sheerannel képzeled el, akkor az ő Merry Xmas daluk és a mi két bikánk a befutó. Kisbika és a NAGYBIKA!
Hohohó! Merry Xmas!

A csomag tartalma:
– Egri Bikavér Superior 2020, Síkhegy Egri Bikavér Grand Superior 2017
– ajándék díszdoboz

Loading...

12.650 FtKlubtag ár: 10753 Ft

Egri Bikavér Superior 2020

Titi munkásságának ikonikus és legfontosabb bora. Kékfrankos, Syrah, Cabernet franc, Pinot noir házasítása a fajták külön érlelődtek 500 literes hordókban majd egy év múlva lettek házasítva. Igazán kifejező, karakteres és egyben bársonyos textúra, finom fűszerekkel és gyümölcsökkel.

Síkhegy Egri Bikavér Grand Superior 2017

A Síkhegyről: “Jó pár évvel ezelőtt egy nyári délután kimentem a szőlőbe futni a kutyámmal. Már inkább kora este volt mint délután, a kocsit az Almagyaron tettem le és onnan felfutottam egészen a Síkhegyig. Ott megálltam és ekkor megcsapott az erdőből érkező lágy nyári szellő, fantasztikus harapni való nyári illat, és a koncertet adó madársereg. Talán lényegtelen történet, de bennem élesen él. Szabad voltam és élveztem ennek a területnek az összes szépségét.”

A Síkhegy Grand Bika a Pajados párja, kicsit talán mint a kávé, ha a Pajados világos pörkölésű akkor a Síkhegy mindenképp sötét. Szilva, áfonya, meggy, szegfűszeg, rózsabors, és kávé. Spontán erjedés fakádban, 14 hónap 500 literes tölgyfahordóban 20 % újhordó.

Nagyon elegáns, kifinomult bor, progresszív gondolat. Igazán nagy bor. Mindenből épp elég, de mégis minden elképesztő hangsúllyal. Hömpölyög, elkap, elenged, felszáll, újra magával ragad. Tűhegyen álló fejre állított piramis.