#NAGYÁGYÚ VÖRÖSEK

Fogj egy gyönyörű, öblös vörösboros poharat, válassz egy számodra megnyugtató, kellemes helyet, időzítsd a nyitást a naplementéhez és tölts magadnak egy pohárral! Hunyd be a szemed, kortyolj a borból, és érezd, ahogy selymesen kitölti a szád a komplex íz. Érezd az aromákat, gondolj a legkedvesebb emlékedre és figyelj befelé, magadra!

Ezt a hat bort úgy válogattuk össze, hogy minden elfogyasztott pohár után a békesség és melegség öleljen körül! Egészségedre!

A csomag tartalma:
Síkhegy Egri Bikavér Grand Superior 2016, Pinot noir Reserve 2013, Pajados Egri Bikavér Grand Superior 2017, Kékfrankos 2017, Syrah 2017, Cabernet franc 2016
+ ingyen kiszállítás
+ tedd a kosaradba az Online borkóstolót ingyen

Loading...

36.750 Ft 29.900 FtKlubtag ár: 25415 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Pinot noir Reserve 2013

Meleg évjárat bora a Síkhegy dűlőről. Mély szín, összetett illat, szeder, kökény, áfonya, pörkölt olajos magvakra emlékeztető íz. Nem a megszokott vibráló stílus, annál sokkal mélyebb karakter. Szép hordóhasználat, szép egyensúly.

Pajados Egri Bikavér Grand Superior 2017

A Pajados egy nagyon szép terület, főként Ősz közepén mikor már színesek a szőlőlevelek és arany fényben világítja meg a nap a lankákat. Riolit tufás talaj, 20-25 éves telepítések. Kékfrankos, cabernet franc, kadarka, pinot noir, syrah fajtákból készült, húsz napos héjon áztatás után, spontán erjesztettük fakádakban. Tizennégy hónapig érleltük egy-két-három éves 500 literes magyar tölgyfahordóban. Szerecsendió, fahéj mellet fekete ribizlis, szilvás illat kellő minerális ásványossággal. Bársonyos bor meglepő harmóniával.

Síkhegy Egri Bikavér Grand Superior 2016

Lehengerlő tanulmányillat. Olyan sokrétű és sokszínű, hogy lehetetlen leírni, elég csak hinni benne, hogy ez a SÍKHEGY. Filigrán bor, hihetetlen eleganciával. Mindenből épp elég, de mégis minden elképesztő hangsúllyal. Hömpölyög, elkap, elenged, felszáll, újra magával ragad. Tűhegyen álló fejre állított piramis.

Kékfrankos 2017

Fajtajelleg mind illatban, mind ízben. Szamóca, érett meggyes jegye mellet, szép, de nem tolakodó fűszerességet találni, a hordó pedig nagyon szépen beintegrálódott, így lecsengése igazán nagy élmény.

Cabernet franc 2016

Első kóstolásra fahéj, szegfűszeg és szilva kompót. Idővel csokis, kávés jegyeket fedezhetünk fel, illetve különleges pipadohányt. Illatkészlete elképesztően sokrétű. Finom, szájat betöltő íz világ. Sokáig elemezhető bor.

Syrah 2017

Közepes rubin színű, orrban fűszeres, borsos, rózsaborsos illatok, gyümölcsökben leginkább a szederre, áfonyára emlékeztet. Szemtelenül fiatal bor, ennek ellenére nagy potenciállal rendelkezik. Szép, egyensúlyos, örök klasszikus. 2013-as volt az utolsó önállóan kihozott Syrah az elmúlt évjáratokban. 1000 palack készült belőle összesen