NETFLIX BOROK

Ha esetleg kényszerpihenőre kellene menned, arra az esetre összeállítottunk egy kedvezményes borcsomagot számodra, 6 szuper sorozat mellé 6 bort. Töltsd velünk a napjaid, légy otthon is részese a Gál Tibor Pincészet életének.

A CSOMAG TARTALMA: Egri Csillag 2019, Pinot noir 2018, Syrah 2017, Pajados Egri Bikavér Grand Superior 2016, Kadarka 2018, Fúzió 2018, +Borklubtagság

Loading...

23.350 Ft 20.000 FtKlubtag ár: 17000 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Jóbarátok

Egri Csillag dukál mellé, örök klasszikus, mindannyiunk kedvence! Könnyedsége már-már vetekszik a sorozat frenetikus humorával!:)

Formula 1. - Hajsza a túlélésért

Forma 1 rajongók figyelem! Ha esetleg nem ismernéd a sorozatot, akkor itt az idő belekezdeni egy pohár Pinot noirral. Háttér infók a Forma 1 világáról, versenyzők élete a színfalak mögött. Ütős!

Stranger Things

Ha még nem paráztál eleget, akkor ez még hozhat egy kis izgalmat az estéidbe. Mi mást párosítanánk hozzá, mint a fűszeres, izgalmas Syrah-t.

Yellow Stone

Igazi nagymenő farmerekről készült sorozat, ami családról, munkáról, dinasztiáról és a hatalomról szól. Mi a Pajados Egri Bikavér Grand Superior dűlős borunkat választottuk hozzá.

Orange is the new black

Reméljük még soha nem kellett megtapasztalnod női börtönök hatalmi viszontagságait, de ha szeretnél egy klasszul leforgatott verzióban belelátni, akkor ez a Te sorozatod lesz! Mellé pedig Kadarka, ami számunkra az új Pinot.

Narcos

Alvilág, maffia, hajsza, törvényenkívüliség. Eléggé összetett, hogy mellé a Fúziót ajánljuk! Cheers!