Pajados Bikavér 2016

Tiszta, mély rubin szín, tiszta illat, gránátalma, érett füge, szerecsendió, érett büszke. Ízében ásványos, gyümölcsös , fűszeres ízek, kerek, bársonyos, boldog lecsengés. Szép izgalmas nagyon harmonikus bor.

Loading...

5.950 FtKlubtag ár: 5058 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Fajta

Cabernet Franc, Kadarka, Kékfrankos, Merlot, Syrah

Borvidék

Eger

Dűlő

Pajados

Szüret ideje

szeptember 15 – október 15.

Technológia

20 napos héjon áztatás, spontán erjesztés fakádakban. Érlelés 14 hónapig 1,2,3 éves 500 literes Magyar tölgyfahordóban.

Palackszám

1300 db

Gasztronómiai ajánlat

Steak húsok, Sült kacsacomb fűszeres szilvamártással

Analitikai adatok

Alkohol: 13,59 vol. %, Titrálható sav: 5,5 g/l, Cukor: 1,4 g/l, Szabad SO2: 18 mg, Összes SO2: 79 mg/l, Cukormentes Extrakt: 28,4 g/l, Illósav.t.: 0,71 g/l