Pajados Bikavér Grand Superior 2016

A Pajados egy nagyon szép terület, főként Ősz közepén mikor már színesek a szőlőlevelek és arany fényben világítja meg a nap a lankákat. Riolit tufás talaj, 20-25 éves telepítések. Szerecsendió, fahéj mellet fekete ribizlis, szilvás illat kellő minerális ásványossággal. Bársonyos bor meglepő harmóniával.

Loading...

5.950 FtKlubtag ár: 5058 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Fajta

Cabernet Franc, Kadarka, Kékfrankos, Pinot Noir, Syrah

Borvidék

Eger

Dűlő

Pajados

Szüret ideje

szeptember 15 – október 15.

Technológia

20 napos héjon áztatás, spontán erjesztés fakádakban. Érlelés 14 hónapig 1,2,3 éves 500 literes Magyar tölgyfahordóban.

Palackszám

1300 db

Gasztronómiai ajánlat

Lassan sült marhanyak sóban sült céklával és fűszeres édesburgonyával

Analitikai adatok

Alkohol: 13,29 vol. %, Titrálható sav: 5,2 g/l, Cukor: 1,5 g/l, Szabad SO2: 18 mg/l, Összes SO2: 73 mg/l, Cukormentes Extrakt: 27,7 g/l, Illósav.t.: 0,63 g/l