To my holy family

Ha a karácsonyi asztalnál a kevesebb több elvben hiszel, ez a válogatás a tökéletes választás a család, vagy szeretteid számára!

A csomag tartalma: Fúzió 2011, TITI Egri Bikavér 2016, Kadarka 2018, Kamilla 2018

Loading...

11.250 FtKlubtag ár: 9563 Ft

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Fúzió 2011

Illatában zárkózott, de érezni, hogy hordós fehér borról van szó, a korty is lassan nyílik a szánkban, alkoholosabb érzet, elsőre talán felül is emelkedik a bor valódi karakterén. Szájban alma, körte, őszi gyümölcsök érződnek. Hosszú, mély bor.

Kadarka 2018

A fajtára jellemzően, halvány tégla színnel bemutatkozó bor, visszafogott illattal. Szimatolva, elsőre a cseresznye, föld és gomba jut eszünkbe, aztán lassan feltámad benne egy kifinomult fűszeresség is. Ízében teljes harmónia az illatokkal, könnyed korty után tartalmas, széles ízspektrum. Finom, elegáns, de határozott savérzet, utóízében enyhe édesérzet, ami erősíti az érett cseresznye gondolatát.

Titi Egri Bikavér 2016

Megkapó rubin szín, fiatalos, lendületes, intenzív gyümölcsillatok határozott fűszerességgel. Meleg korty, lágy textúra, enyhe pikánsság. Fiatal, de kerek tanninszerkezet, krémes, lágy utóíz.
2016 kiváló évjárat, általában gyümölcsös, ásványos borok születtek. Egy igazán kivételes kortárs bor.

Kamilla 2018

Színe olajos, halvány sárga. Körtés, virágos, kamillás illatában, ízében krémes, finoman édes. Kései szüret, 25 g maradék cukorral.