Skip to content

Gál Tibor Doboz – mesélj róla egy kicsit!

Gál Tibor Doboz – mesélj róla egy kicsit? – Titi pár szóban a Dobozról…

2018-ra jutottunk el odáig a gondolkodásunkban, hogy elkezdtünk egy kicsit kisérletezni. A Szépasszony-völgy egy régóta látogatott turisztikai helyszíne a városnak és noha eddig óckodtunk attól, hogy akár máshol is jelen legyünk vendéglátással, azt látjuk, hogy az elmúlt években a Szépasszony-völgy elmozdult a minőség irányába, komoly borászatok jelentek meg és azt gondoljuk, hogy megérett az idő arra, hogy bár nem szokásos módon, de egy mai kornak megfelelő, 21. századi dobozszerű borboltot hozzunk létre a völgy bejáratánál. A Gál Tibor Pincészet teljes vertikumát be fogja mutatni és egy reprezentáló és borértékesítő hely lesz.

Így Június elején megnyitjuk a világ legnagyobb boros dobozát, de legkisebb borboltját. Célunk, hogy mi is részt vegyünk az ország legnagyobb bornegyedének építkezésében. Egyenlőre szezonálisan Májustól- Szeptemberig.

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT