BORKóstolóK

BORKÓSTOLÓK

Missziónk a borkultúra terjesztése, így törekszünk azt sokszínűen átadni, legyen szó borszakértő közönségről vagy laikusabbakról. Családi Pincészetként fontos számunkra a személyes élmény átadására és az egri karakter bemutatása, így lehetőséget kínálunk vezetett borkóstolókra, borvacsorákra, játékos boros programokra, és a borral egybekötött városi sétákra.

Borboltunkban pince áron és Borklub kedvezménnyel kaphatóak boraink, melyek minden esetben megvásárolhatóak egyedi díszdobozokban, stílusos faládákban. Borboltunkban muzeális borok megvásárlására is van lehetőség.

Borkóstoló foglalás:  fuzio@galtibor.hu | +36208525002

BOR & GASZTRO

HIDEGTÁLAK és Tapasok

PÉNTEK – SZOMBAT RENDELHETŐK A HELYSZÍNEN, EGYÉB ESETBEN ELŐRE EGYEZTETNI
fuzio@galtibor.hu

°Krémek a konyhából 
° Sajttál (2 személyes) 
° Sonka- és sajttál (2 személyes) 
° Hungarikum tál (2 személyes) 

Meleg vacsora ajánlatok: kizárólag 10 fő felett és előre egyeztetve
e-mail | fuzio@galtibor.hu

 

20 perc

2 fő

Bükki sajt Sándor Tamástól

Classic menü, avagy 2 fogás 4 bor kíséretében

e-mail | fuzio@galtibor.hu

Hideg vegyes ízelítők, sajtok, sonkák, krémek a konyhából, baguette

Burgundi bivaly ragu, burgonyával, a mátrai bivalyrezervátumból

120 perc

Nagyobb 20+

Bükk ízei

Superior menü, avagy 3 fogás 6 bor kíséretében

e-mail | fuzio@galtibor.hu

Posírozott pisztrángfilé grillezett körtével, narancsos endíviával, cukkini spagettivel

Szilvakérges kacsacomb birsalmás lilakáposzta veloutéval, baconos dödöllével

Belga csokoládés brownie pisztáciával, vörös áfonyával

180 perc

Kisebb, 10-40 fő

Helyi termelői termékek

Grand Superior menü, 4 fogás 8 bor kíséretében

e-mail | fuzio@galtibor.hu

Angus marhatatár póréhagyma velouteval, zöldségekkel, pirítóssal

Grillezett kecskesajt szalonnás polenta krémmel, spárgával

Mustáros tarja steak füstös lecsó velouteval, konfitált paradicsommal , szarvasgombás gratennal

Belga csokoládés brownie pisztáciával eperrell

180 perc

Kisebb, 8-25 fő
Bárány a Síkhegy dűlőből

BOROS PROGRAMOK

Ismerje meg játékos boros kiegészítő programlehetőségeinket! 

Pohárral Egerben túra Gál Tibor borokkal

Városnézés Gál Veronikával (végzett idegenvezető, háziasszony). Belvárosi borászatként kihasználjuk, hogy Eger közepe egy szőlősornyira van, így főbb nevezetességeit pár pohár borral a kezünkben végig látogatjuk, közben mesélünk titkos helyekről, misztikus történetekről és réges-régi történetekről.

Bikavér házasítás

Vendégeinknek játékos formában kell elkészíteni a saját bikavérüket. Csapatokban dolgoznak, 4 fajta bor áll rendelkezésre, amelyből a csapatnak egy saját bikavért kell megalkotni. A győztes csapat egy palack díszcsomagolásos Egri Bikavér Superior borral lesz gazdagabb.

A saját készítésű bort nem tudják elvinni.

BOR ÉS VACSORA. KICSIT ITT, KICSIT OTT

Jól emlékszünk még azokra az időkre, amikor édesapánk vendégül látott egy csoportot, végig járták a pincét, megkóstolták a borokat, majd az est hátralévő részét egy pompás belvárosi étteremben töltötték el, befejezve ott a borkóstolót, és ezzel bekeretezve a napot. Mi ezt akkoriban nagyon szerettük, ezért most újra divatba hozzuk. Ismerjék meg pincészetünket és Eger legkiválóbb éttermeit!

 

Ajánlott éttermeink

Depresso Étterem

Dr. Csernus Imre pszichiáter egri prémium étterme, ahol bitang jól főznek. 3 perces séta, emelkedő nincs, csak szép látvány!

Kérje ajánlatunkat: fuzio@galtibor.hu

Macok Bisztro

Eger büszkesége. Kiváló konyhájuk és szakértelmük rengeteg sikert és örömöt okoz a helyieknek és az ide látogatónak is. Must go hely! 5 perces séta, kis emelkedő, gyönyörű utcácskák.

Kérje ajánlatunkat: fuzio@galtibor.hu

1552 Étterem / Egri Vár

Ha Eger, akkor kihagyhatatlan avár pompája, egy nagyon izgalmas, kicsit török elemekkel berendezett étteremben. 10 perces séta, emelkedővel, de jó fejek és transzfert biztosítanak, ami benne van az árban!

Ajánlatát kérje : fuzio@galtibor.hu

FÚZIÓ BY GÁL TIBOR

A belváros szívében

A borászat egyik különlegessége, hogy Eger belvárosában, annak is a szívében található. Könnyű megközelítése, a hely atmoszférája és a borok kiváló minősége számos programlehetőségre adnak okot. Így BORKÓSTOLÓK, BORVACSORÁK mellett a Fúzió kiváló helyszínt biztosíthat RENDEZVÉNYEK, MAGÁNRENDEZVÉNYEK, KONFERENIÁK, ELŐADÁSOK, VAGY BOUTIQUE ESKÜVŐK SZÁMÁRA.

Gál Tibor & More

A Gál Tibor Pincészet évek óta a Fúzióban van a Fúzió pedig bennünk. Dédelgetjük, gondozzuk, de néha szabad akarata van. Lassan 10 éves és tele ambícióval, lehetőséggel, felnőtt, mi pedig picit elengedjük, hisz szabad.

Jól áll neki a bor, és a kacaj, de nyüzsgés és a bakelit is. Progresszív hely, állandóan változik, vagy mi változunk?

A Gál Tibor & More többet kínál mint bor, hétvégente este 8tól más erő hatja át , másra vágyik, long drinkekre, spiritekre, hiszen szomjas, mi pedig alá vetjük magunkat akaratának és elkészítjük. Bízunk benne és ő is bennünk. Ismetrjétek meg a Fúzió saját identitását! Fúzió by Gál Tibor, Gál Tibor & more

KONFERENCIA – WORKSHOP

Cégek számára, különtermünkben lehetővé tesszük konferenciák, meetingek, workshop-ok lebonyolítását, biztosítva számukra a megfelelő technikai hátteret (pl.: kivetítő, emelvény, pulpitus, tábla, flipchart, mikrofon, internet), illetve italokat és ételeket, hogy a döntéshozóknak a fontos kérdések megvitatásán kívül másra már ne legyen gondjuk. A fenti helységben 30 főt, a lenti helyiségben 80 főt tudunk fogadni.

Magánrendezvények

Helyszínt biztosítunk akár 100 fős csoportok fogadására is, igény szerint vacsorával, irányított, szakmai borkóstolóval. Helyi rendezvények, fórumok, év végi presztízs rendezvények tökéletes helyszíne. Csapatunk feltörekvő, kreatív, lelkes, vagány fiatalok, akik valódi élményt biztosítanak, a kért eseményeken, angol, olasz, nyelven.

Csapatépítés

Szakítsuk ki a dolgozókat a megszokott környezetből, hagyjuk hátra a munkahelyi nyűgöket, váljunk újra gyermekké, és éljük át az önfeledt szórakozást, játsszunk, hisz a világon a legértékesebb tevékenység! Boros játékokkal meg azt gondoljuk, ez különösen sikerülhet. Szívesen biztosítunk játékos borkóstolási lehetőséget, bikavér házasítást, vak poharas kóstolókat, vagy borral egybekötött városi sétákat.

Boutique esküvő

Mi akkor vagyunk igazán találó helyszín számotokra, ha elegáns, de szolid kis boutique esküvőre vágytok. Ahol egy igazán vagány környezetben tudjátok megünnepelni közös életetek első legszebb napját! Akkor vagyunk jók számotokra, ha ezen a napon szeretnétek kiváló borokkal és csodás bor-étel párosításokkal ünnepelni. Ha ezt a napot igazán magatoknak szeretnétek. 
Mi olyan esküvőket szeretünk szervezni, ami után bejöttök hozzánk egy kicsit kócosan, kézen fogva és egy csésze kiváló kávé mellett megbeszéljük az esküvő legszebb momentumait. 

Velünk történik

Fúzió Chill Out 2022.08.27. 18:00

Visszatér a Fuzio Chill Out, ahol DJ FUNK GEARS pörgeti a lemezeket! Akik hosszabb ideje járnak hozzánk biztosan találkoztak már vele és zenéjével >>> Bakelitről játszik és nagyon élvezi!:) Stílusa
TOVÁBB

Egri Séta Gál Tibor borokkal 2022.08.26. Péntek 18:00

Szeretettel invitáljuk borbarátainkat egy különleges borkóstolóra, ahol nem csak a borok világába kapnak betekintést, de városunk szépségeibe , kincseibe, történetébe . Belvárosi borászat révén kihasználjuk azt az adottságot, hogy Eger
TOVÁBB

Fúzió Chill Out 2022.08.13. 18:00

Visszatér a Fuzio Chill Out, ahol DJ FUNK GEARS pörgeti a lemezeket! Akik hosszabb ideje járnak hozzánk biztosan találkoztak már vele és zenéjével >>> Bakelitről játszik és nagyon élvezi!:) Stílusa
TOVÁBB

Egri Séta Gál Tibor borokkal 2022.08.12. Péntek 18:00

Szeretettel invitáljuk borbarátainkat egy különleges borkóstolóra, ahol nem csak a borok világába kapnak betekintést, de városunk szépségeibe , kincseibe, történetébe . Belvárosi borászat révén kihasználjuk azt az adottságot, hogy Eger
TOVÁBB