Telt házzal, szuper hangulatban telt a Vincze Béla világa Fúzió Szerdánk, ahol örömünkre olyan borokat kóstolhattunk meg, mint Vincze Béla Arcanum válogatása, Bio Syrah-ja. Megtudtuk, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a Mész-hegy, milyen lehetőségei vannak a Bordeuxi- fajtáknak. Kalandoztunk Ausztráliában és a Syrah-k világában.
Megismertük Vincze Béla művész és borász oldalát. Beszélgettünk pályafutásáról, terveiről, sikereiről. Arról, hogy milyen emlékei vannak a Gál Tibor Viognier-ről. Hogy milyen hordókkal dolgozik, mit gondol a Bikavérről.
Szép este volt, a gasztro élményt Szeredi Tamás biztosította, szuper bárány húsgolyókkal, mini burgerrel és kis tapasokkal.
Érdemes ezekre az eseményekre betévedni! Most is ez volt a tanulság!
Gazdagabbak lettünk, köszönet Vincze Bélának ezért!