Skip to content

Vincze Béla Világa

Telt házzal, szuper hangulatban telt a Vincze Béla világa Fúzió Szerdánk, ahol  örömünkre olyan borokat kóstolhattunk meg, mint Vincze Béla Arcanum válogatása, Bio Syrah-ja. Megtudtuk, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a Mész-hegy, milyen lehetőségei vannak a Bordeuxi- fajtáknak. Kalandoztunk Ausztráliában és a Syrah-k világában.

Megismertük Vincze Béla művész és borász oldalát. Beszélgettünk pályafutásáról, terveiről, sikereiről. Arról, hogy milyen emlékei vannak a Gál Tibor Viognier-ről. Hogy milyen hordókkal dolgozik, mit gondol a Bikavérről.

Szép este volt, a gasztro élményt Szeredi Tamás biztosította, szuper bárány húsgolyókkal, mini burgerrel és kis  tapasokkal.

Érdemes ezekre az eseményekre betévedni! Most is ez volt a tanulság!

Gazdagabbak lettünk, köszönet Vincze Bélának ezért!

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT