Skip to content

Buborékokkal készülünk az Adventre!

Régóta dédelgetett álmunk vált valóra az első Pinot Noir Brut pezsgővel. Külön öröm számunkra, hogy az ünnepi időszakra készült el, hiszen mi mással lehetne igazán ünnepelni, mint buborékokkal!

Hogyan is készülünk az Adventi időszakra? Izgalomban és  igen intenzíven.

 A Fúzió ünnepi közösségi térré változik, ahol a nagy bevásárlós szétzuhanás helyett elengedhetjük magunkat a barátokkal egy jó pohár bor mellett. A Black Friday sem szokványosan érkezik a Fúzióba.  Titivel úgy döntöttünk, hogy már az Advent első hetére meghirdetünk egy borvásárt, ahol borcsomagok mellett, voucherek, borvásárlási kedvezmények várják az érdeklődőket.Így próbálunk egyre több embert arra ösztönözni, hogy bort ajándékozzon Karácsonyra. Szerintünk nem kérdés, hogy a BOR a legjobb ajándék, amit adhatunk, mert benne van az ország, a régió, a természet, a borász szíve, sőt, a bor élményt is jelent, mert összehoz a szeretteinkkel, barátainkkal.

A december hónap szenzációja  Titi Pezsgője. A pezsgő a borok királya, így régi álma vált valóra Titinek, amikor a borászat zászlóshajójának tekinthető Pinot Noir-ból rozé pezsgőt készíthetett. Egyébként is az ünnepi alkalmakra pezsgő dukál, a buborék és a karácsonyi gömb pedig mint tudjuk, igazán jó barátok, közeli rokonok. “Legyen hát a hónap bora egy “méthode traditonnelle brut”,- gondolt egyet Titi. Ehhez nincs hozzáadva “expedíciós” likőr, az alapját pedig a Síkhegy dűlőről származó 2013-as Pinot adja, amit hosszú seprűn tartottak, palackos érlelést kapott, és most lett “degorzsálva”. A kis palackszám miatt (1300 palackkal készült) igazán exkluzív tétel kerülhet az ünnepi asztalra.

Fontos számunkra , hogy készülődjünk , így a Fúziót is hétről-hétre díszítjük, hogy mire Karácsonyhoz érünk, már teljes díszben várhassuk az év legszebb ünnepét.!

Varázslatos készülődést kívánunk mindenkinek!

Gál Veronika

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT