Skip to content

Októberi helyzetjelentés

Idén a valaha volt legkorábban kezdett és végződött szüretünk. Elégedettek vagyunk, végig jó idő volt, jó ütemben sikerült szüretelni. Tartalmas, koncentrált, és elegáns borok évjárata ez.

Október 3-án, fejeztük be az idei szüretet. Utoljára a Cabernet Franc-t szüreteltük, magas, 23-as mustfokkal.

Elégedettek vagyunk. Az eddigi borok alapján kiemelkedő az évjárat. Tartalmas, koncentrált, elegáns borok várhatóak. 

Jelenleg a szüret utáni munkák zajlanak, takarítás, elpakolás. A szüret végeztével egyből kiszolgáljuk a szezonálisan megnövekedett megrendeléseket, palackozunk, címkézünk.

Idén készülünk egy kis újdonsággal is, amiben már kedves feleségem Gréta is segítségemre lesz. Az ő vágya volt, hogy készüljön  egy petillant naturel így  hamarosan bemutatkozik egy Pinot Blanc  petillant naturel ami az ő bora lesz. 

Másik  újdonság, hogy teljes érettségben szüretelt, alacsony termésátlagú , koncentrált Kékfrankosból készül idén a rosé borunk, így szakítunk az eddigi, könnyed Pinot Noir rosé vonallal. Sokkal inkább egy komolyabb beltartalommal rendelkező bor kerül majd ki az elkövetkezendő években.

Magabiztosak vagyunk, hiszen jó alapanyagra és jó évjáratra tudjuk építeni az elkövetkezendő évek kínálatát. 

Eger, 2018.10.10.                                                                                        Gál Tibor

Jelentkezés Borkóstolóra

Kóstolóink részleteiről tájékozódhat a Borkóstolók aloldalon.

Az online foglalás visszaigazolást követően érvényes!

A kóstoló tartalmazza a vizet. A pince és az Interaktív Múzeum bemutatását, a szakmai vezetést. Valamint tartalmaz a csoport részére egyszeri 10% borvásárlási kedvezményt.

Szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, ezért engedje meg, hogy első kézből értesíthessük a velünk kapcsolatos érdekességekről, eseményeinkről, kedvezményeinkről.

AZ EMAIL CÍM MEGADÁSÁVAL ELFOGADJA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET ÉS AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATUNKAT