Kadarka 2022
Kacérkodtunk a gondolattal, hogyan lehetne egy igazi nyári vörösbort készíteni! Így született meg ez a jó ivású, alacsony alkoholtartalmú 2022-as Kadarka, melyet fehérboros eljárással készítettünk. Hűtött erjesztés, acél tartály, korai palackozás. Manapság divat a világban ez a típusú bor, szerettük volna kipróbálni mi is ezt a stílust. Most már több éve töretlen a sikere! Nagyon kedveljük, érdemes jól behűteni (8-10°C). Egy forró nyári estén, igazi frissítő lesz! Télen pedig a halászlé elmaradhatatlan legjobb párosa!
3.450 FtKlubtag ár: 2933 Ft
Fajta | Kadarka |
---|---|
Borvidék | Eger |
Dűlő | Pajados, Síkhegy |
Szüret ideje | Szeptember 25-26. |
Technológia | 15 napos héjon áztatás, acél tartályban, korai palackozás |
Palackszám | 4500 db |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet | 8-10 °C |
Analitikai adatok | Alkohol: 11,5%, Titrálható sav: 5,1 g/l, Cukor: 1,2 g/l, Szabad SO2: 31 mg/l, Összes SO2: 103 mg/l, Cukormentes Extrakt: 26,7 g/l, Illósav.t.: 2,38 g/l |